krachtpatsers.nu | Sassenheim

Accepteren wie je bent, de relatie met jezelf verbeteren en je eigen ruimte leren innemen. Dat is waar ik jou bij kan helpen. Ik herstel de relatie met jezelf, ik laat je voelen wat jouw drijvende kracht is en wie je diep van binnen echt bent.

We zijn allemaal anders en toch willen we allemaal op elkaar lijken en erbij horen. Ik leer je hoe je jezelf kan zijn, je voor jezelf leert opkomen, niet alleen naar anderen toe, maar in eerste instantie naar jezelf. Want de acceptatie van anderen, is niets anders dan acceptatie van jezelf. Ik leer je de relatie met jezelf te herstellen, jezelf te accepteren zoals je bent en te omarmen wie je bent. Waarbij je niet meer vecht tegen jezelf, maar die energie gebruikt om de beste versie van jezelf te worden.  Middels beweegsessies maken we niet alleen je gedrag inzichtelijk, maar zetten we ook de stappen richting gedragsverandering.

Ik geloof in de kracht van het individu, van jezelf mogen en durven zijn. Ik geloof in ieders unieke kracht en dat dat de wereld mooier maakt.

Over Juliëtte van Eeten | Sassenheim

Vertrouwen, betrokken, puur, ontwikkelen en energie. Dat zijn de kernwaarden waar ik naar leef. Ik ben Juliëtte. Ik heb een nuchtere kijk op het leven, ik heb mijn hart op mijn tong en heb een (bijna onstilbare) honger naar de zoektocht van zingeving in het leven. Ik werk graag met mensen en ik ben dol op inzichten. Ik ben altijd in beweging en 'kan niet' komt niet in mijn woordenboek voor. Learn by doing, is mij op het lijf geschreven. Ondervind alles, maar behoudt het goede, zei mijn opa altijd. En daar leef ik ook naar. Je weet niet wat je kan als je het nooit probeert. 


Krachtpatsers.nu
Juliëtte van Eeten


Professionals in de categorie Coaching - Leiderschapscoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!