Kindercoaching | Sassenheim

Het is mijn wens dat alle kinderen hun eigen pad durven te volgen. Dat gaat bij het ene kind wat makkelijker dan bij de ander. Een gezonde portie zelfvertrouwen is hierbij nodig en dat heeft niet ieder kind zomaar.

Heb jij een onzeker kind die je wel wat meer zelfvertrouwen gunt, dan ben je bij mij goed. In een korte tijd krijgt je kind en jij als ouder nét dat duwtje in de rug om weer zelf verder te kunnen. Door middel van speelse en creatieve oefeningen begeleid ik jouw kind naar meer zelfvertrouwen en ontspanning. Door bewegingsoefeningen komt je kind letterlijk in beweging. Met meer zelfvertrouwen loopt jouw kind bij mij de deur uit.

Als ouder word je natuurlijk nauw betrokken bij de coaching. Het werkt het beste wanneer er op alle fronten wordt geoefend en meegewerkt.

Het coachen van kinderen doe ik in mijn prachtige bus. Ik kom dus naar je toe waar je maar wilt zolang de bus er maar kan parkeren. Kan dus ook tijdens (in overleg met school) of na schooltijd.

Naast kindercoaching geef ik ook rots&water training en theekransjes.

Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Groetjes,

Marieke

Over Marieke Kerkvliet-Smits | Sassenheim

In het werken met kinderen heb ik jarenlange werkervaring als pedagogisch medewerker op een bso.

Het geeft mij energie. De wereld door hun ogen zien en luisteren naar al die wijsheden die ze al zo jong hebben. Hoe je bijvoorbeeld het beste kunt verstoppen bij verstoppertje "Niet je billen uitsteken, want dan ziet de tikker je." Hier kan ik enorm van genieten! Ik voer op mijn werk dan ook graag hele gesprekken met de kinderen.

Toch merkte ik dat ik nog niet álle kinderen op de bso de aandacht kon geven die zij verdienen. Ook sluimerde al enige tijd het gevoel en de gedachte 'Ik kan en wil meer.' Door zelf wandelcoaching te volgen, werd ik bekend met het beroep kindercoach. Toen wist ik het: dit is het! Ik word kindercoach.

Ooit begonnen bij het LHNO en via de MDGO en HBO heb ik de post-HBO opleiding tot Kindercoach gevolgd. Ik ben een doorzetter. Ik geef niet zomaar op en mag me graag verder professioneel ontwikkelen om te groeien. Ik voel me dan ook erg verantwoordelijk voor wat ik doe. Dat houdt in dat ik er alles aan doe om u en uw kind zo goed mogelijk te coachen, maar niet zal blijven aanmodderen wanneer ik niet verder kom. In dat geval verwijs ik door.


Foto 1 Marieke Kerkvliet-Smits Foto 2 Marieke Kerkvliet-Smits Klik om te vergroten

De Kindercoachbus
Marieke Kerkvliet-Smits


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!