Kindercoaching | Sassenheim

Je hebt een heerlijk gezond en vrolijk kind. Er is eigenlijk niet veel mee aan de hand. Alleen denk je wel eens: "Was ze/hij maar iets sterker om voor zichzelf op te durven komen." "Ze/hij heeft het zo druk en gaat maar door." "Ze/hij durft niet veel te zeggen bij familie of vrienden." of  "Wat is er toch aan de hand? - ik kan er mijn vinger niet op leggen."

Deze vragen of andere spoken regelmatig door je hoofd. Je wil je kind zo goed mogelijk begeleiden, maar op de een of andere manier lukt het niet. Stop met piekeren en neem contact met mij op. In een korte tijd krijgt je kind en jullie als ouder nét dat duwtje in de rug om weer zelf verder te kunnen.

Het coachen van kinderen doe ik in mijn prachtige bus. Ik kom dus naar je toe waar je maar wilt zolang de bus er maar kan parkeren. Kan dus ook tijdens (in overleg met school) of na schooltijd.

Naast kindercoaching geef ik ook rots&water training en theekransjes.

Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Groetjes,

Marieke

Over Marieke Kerkvliet-Smits | Sassenheim

In het werken met kinderen heb ik jarenlange werkervaring als pedagogisch medewerker op een bso.

Het geeft mij energie. De wereld door hun ogen zien en luisteren naar al die wijsheden die ze al zo jong hebben. Hoe je bijvoorbeeld het beste kunt verstoppen bij verstoppertje "Niet je billen uitsteken, want dan ziet de tikker je." Hier kan ik enorm van genieten! Ik voer op mijn werk dan ook graag hele gesprekken met de kinderen.

Toch merkte ik dat ik nog niet álle kinderen op de bso de aandacht kon geven die zij verdienen. Ook sluimerde al enige tijd het gevoel en de gedachte 'Ik kan en wil meer.' Door zelf wandelcoaching te volgen, werd ik bekend met het beroep kindercoach. Toen wist ik het: dit is het! Ik word kindercoach.

Ooit begonnen bij het LHNO en via de MDGO en HBO heb ik de post-HBO opleiding tot Kindercoach gevolgd. Ik ben een doorzetter. Ik geef niet zomaar op en mag me graag verder professioneel ontwikkelen om te groeien. Ik voel me dan ook erg verantwoordelijk voor wat ik doe. Dat houdt in dat ik er alles aan doe om u en uw kind zo goed mogelijk te coachen, maar niet zal blijven aanmodderen wanneer ik niet verder kom. In dat geval verwijs ik door.


Foto 2 Marieke Kerkvliet-Smits Foto 1 Marieke Kerkvliet-Smits Klik om te vergroten

De Kindercoachbus
Marieke Kerkvliet-Smits


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek