Coaching kind, ouder, gezin & (jong) volwassenen: Hoogbegaafdheid & hooggevoeligheid | Lisse

Bureau Geluk(t) is opgericht om het verschil te maken voor kinderen die iets extra's nodig hebben. Door net even anders te kijken, worden kinderen net even anders gezien en geholpen. In 2019 zijn Loeky van de Zwaan en Eveline Noordermeer aangesloten. Loeky begeleidt de ouder(s) en (jong)volwassenen. Eveline werkt met de jongste kinderen en hun ouder(s) vanaf 0 - 4 jaar.

Coaching

Soms heeft iemand een extra zetje in de rug nodig en is de jeugdhulpverlening een te grote stap. Laagdrempelige oplossingsgerichte coaching is dan een fijn alternatief. Het zijn vaak kortdurende trajecten en het wordt uiteraard per persoon of gezin afgestemd op de hulpvraag. We bieden ook begeleiding in een klein groepje aan.

Bij hoogbegaafdheid (en vaak ook hooggevoeligheid) zie je vaak kenmerken van faalangst, perfectionisme, boosheid, onzekerheid, overprikkeld zijn en een minder positief zelfbeeld. Door coaching (bijv. met psycho-educatie bij vastgestelde hoogbegaafdheid), leer je jezelf beter kennen en omgaan met bepaalde gevoelens en/of gedrag. Ook speelt de schoolomgeving een grote rol in het leven van een kind. Met elkaar kunnen we kijken wat hier nog nodig is.

Begeleiding bij het onderwijsaanbod

Bureau Geluk(t) biedt ondersteuning bij het leren maar kan ook ondersteunen bij de zoektocht die je als ouder (met school) mogelijk al jaren ervaart. Een didactisch onderzoek om het leerniveau te bepalen is mogelijk en biedt jouw kind vaak weer uitzicht op passend onderwijs, hetgeen er vaak voor zorgt dat jouw kind weer wat lekkerder in zijn/haar vel komt te zitten. 

Over Maud de Zwart - Goedemans, Loeky van der Zwaan en Eveline Noordermeer | Lisse

Maud de Zwart - Goedemans 

20 Jaar heb ik met kinderen van 4-12 jaar gewerkt als (plusklas)leerkracht, intern begeleider, remedial teacher en als trainer en kindercoach bij OOK Pedagogisch Expertisegroep. Ik geef hier trainingen gericht op groepsdynamieken en hoogbegaafdheid. Geven & creëren zijn de twee steekwoorden die in de breedste zin van hun betekenis op mij van toepassing zijn en als een rode draad door mijn leven lopen. Het geven en creëren van kansen, acceptatie, respect, begrip, werkvormen, hoop, een positief zelfbeeld, tools etc. maar ook het creëren van een gaaf schilderij of een gezellige sfeer vind ik belangrijk.

Loeky van der Zwaan

Ik werk al ca. 15 jaar in de hulpverlening en door persoonlijke ervaringen ben ik mezelf gaan verdiepen in HB/HSP. Steeds meer merkte ik dat ik de hulp die geboden wordt, te laat wordt ingezet en dat HB/HSP niet wordt (h)erkend. Om die reden maak ik me heel graag sterk in het preventieve kader en ondersteun ik met grote passie de ouders en (jong)volwassenen die tegen de uitdagingen rondom HB/HSP aanlopen. Door een open en onderzoekende houding, gaan we mooie stappen zetten!

Eveline Noordermeer

Sinds een jaar of 15 werk ik al met de jongste kinderen. Ik geniet hier elke dag van. Omdat ik het de kinderen (en hun ouders) met een ontwikkelingsvoorsprong zó gun om bijtijds (h)erkend te worden, ben ik aan de slag gegaan bij Bureau Geluk(t). Ik begeleid hier de peutergroep, hun ouders en andere opvangorganisaties met heel veel plezier.


Foto 1 Maud de Zwart - Goedemans, Loeky van der Zwaan en Eveline Noordermeer Foto 3 Maud de Zwart - Goedemans, Loeky van der Zwaan en Eveline Noordermeer Klik om te vergroten

Bureau Geluk(t)
Maud de Zwart - Goedemans, Loeky van der Zwaan en Eveline Noordermeer


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!