To Grow Coaching, coaching voor hooggevoelige kinderen, weerbaarheidstrainer, tekening analyse. | Lisse

To Grow Coaching opgericht door Rebecca van Noort-Foyle vanuit het hart en de liefde voor kinderen.

"Groeien is springen in het onbekende, telkens weer"

  • Kinder en jeugdcoaching voor hooggevoelige kinderen
  • Tekening analyse
  • Rots en Water trainer weerbaarheidstrainer
  • Teken je gesprek coach

Wat is coaching? 
Coaching is oplossingsgericht, kortdurend en een vorm van hulpverlening. 
Door het coachen wordt uw kind bewust van zijn/haar sterke kanten en kwaliteiten 
daardoor ontstaat er een stevige basis.
Ik ben gespecialiseerd in het coachen van gevoelige kinderen en jongeren. Ook wel HSP of hooggevoeligheid genoemd. Ik weet uit ervaring wat de gevolgen kunnen zijn van deze gevoeligheid. Veel voorkomende problemen kunnen zijn: 

Voor uitgebreide informatie over wat ik voor uw kind zou kunnen betekenen en mijn werkwijze verwijs ik u naar mijn site: togrowcoaching
Ook mag u uiteraard altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. 51633693.
 

Lieve groet,
Rebecca

Over Rebecca van Noort-Foyle | Lisse

Mijn naam is Rebecca van Noort-Foyle. Geboren in Lisse, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Na veel reizen en een aantal jaar woonachtig te zijn geweest in Australië, ben ik weer thuis gekomen in Lisse. Samen met mijn Australische man, heb ik een praktijk opgezet in podotherapie. Toen de praktijk eenmaal goed liep en mijn jongste naar de basisschool ging, ontstond er ruimte voor mijn wens om kinderen, jongeren en ouders te helpen en begeleiden.

Als (hoog)gevoelig kind stond ik open voor sferen en energieën van anderen en de omgeving. Men vond mij vaak te betrokken of te gevoelig. Gevoelens die voor mij duidelijk waren maar door anderen niet werden begrepen. Met als gevolg dat ik mezelf kwijtraakte en mijn grenzen moeilijk kon aangeven. Door te lezen en te voelen ben ik mijn zintuigen gaan ontwikkelen.
Hierdoor ben ik geworden tot wie ik nu ben. Met deze ervaring en de reis naar mezelf ben ik gaan doen waar mijn hart sneller is van gaan kloppen. Een kind helpen dat vastloopt en net dat duwtje te geven wat hij/zij nodig heeft om weer verder te kunnen groeien (To Grow).

Dit is de reden geweest waarom ik een kindercoachopleiding ben gaan volgen bij het Atma instituut voor life coaching in Amersfoort. Door de jaren heen heb ik mijn gevoeligheid weten om te buigen van opgave naar gave. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en intuïtie, dat is mijn kracht.

Graag ontmoet ik u bij To Grow Coching
Lieve groet, Rebecca


Foto 1 Rebecca van Noort-Foyle Foto 2 Rebecca van Noort-Foyle Klik om te vergroten

To Grow Coaching
Rebecca van Noort-Foyle


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek