To Grow Coaching, coaching en begeleiding voor hooggevoelige kinderen, jongeren en ouders | Lisse

To Grow Coaching 

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind lekker in z'n vel zit. Merk je dat jouw kind snel overprikkeld raakt? Soms zomaar ineens heel boos of verdrietig wordt? Het lastig vindt om voor zichzelf op te komen? Altijd aan een ander denkt maar daarbij vaak zichzelf vergeet? En kunnen jullie wel wat hulp gebruiken om te leren hoe jij én je kind omgaan met hooggevoeligheid? Ik help jullie graag. Zodat jouw kind weer gelukkig is, met meer zelfvertrouwen, meer weerbaarheid en meer plezier.

Hooggevoeligheid heeft prachtige kwaliteiten. Maar zie je dat je kind worstelt met zijn of haar hooggevoeligheid? En herken je één van de volgende punten?

  • gevoelig voor sferen?
  • denkt lang na over iets?
  • legt de lat hoog voor zichzelf?
  • gaat snel over zijn of haar grens heen?
  • kan wel een potje weerbaarheid gebruiken?

Uiteraard zijn dit maar enkele voorbeelden.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van gevoelige kinderen en jongeren. Ook wel HSP of hooggevoeligheid genoemd. Ik weet uit ervaring wat de gevolgen kunnen zijn van deze gevoeligheid. 

Voor uitgebreide informatie over mijn aanbod en mijn werkwijze verwijs ik je naar mijn site: togrowcoaching
Ook mag je uiteraard altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. 51633693.
 

Lieve groet,
Rebecca

Over Rebecca van Noort-Foyle | Lisse

Mijn naam is Rebecca van Noort-Foyle. Geboren in Lisse, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Na veel reizen en een aantal jaar woonachtig te zijn geweest in Australië, ben ik weer thuis gekomen in Lisse. Samen met mijn Australische man, heb ik een praktijk opgezet in podotherapie. Toen de praktijk eenmaal goed liep en mijn jongste naar de basisschool ging, ontstond er ruimte voor mijn wens om kinderen, jongeren en ouders te helpen en begeleiden.

Als (hoog)gevoelig kind stond ik open voor sferen en energieën van anderen en de omgeving. Men vond mij vaak te betrokken of te gevoelig. Gevoelens die voor mij duidelijk waren maar door anderen niet werden begrepen. Met als gevolg dat ik mezelf kwijtraakte en mijn grenzen moeilijk kon aangeven. Door te lezen en te voelen ben ik mijn zintuigen gaan ontwikkelen.
Hierdoor ben ik geworden tot wie ik nu ben. Met deze ervaring en de reis naar mezelf ben ik gaan doen waar mijn hart sneller is van gaan kloppen. Een kind helpen dat vastloopt en net dat duwtje te geven wat hij/zij nodig heeft om weer verder te kunnen groeien (To Grow).

Dit is de reden geweest waarom ik een kindercoachopleiding ben gaan volgen bij het Atma instituut voor life coaching in Amersfoort. Door de jaren heen heb ik mijn gevoeligheid weten om te buigen van opgave naar gave. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en intuïtie, dat is mijn kracht.

Graag ontmoet ik u bij To Grow Coching
Lieve groet, Rebecca


Foto 2 Rebecca van Noort-Foyle Klik om te vergroten

To Grow Coaching
Rebecca van Noort-Foyle


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!