Kindercoach voor hoogsensitieve kinderen, jongeren en hun ouders | Katwijk

Als kindercoach coach ik kinderen, jongeren en hun ouders op het gebied van hoogsenstiviteit. We kijken samen naar waar jullie tegenaan lopen en wat er voor nodig is om weer lekker in je vel te zitten. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten op het kind/de jongere en de ouders. Dit kan betekenen dat ik eerst een aantal gesprekken met de ouders heb en hierna met alleen het kind of met ouders en kind samen. Ik geloof er in dat wat je aandacht geeft groeit, we zullen dan ook aan de slag gaan op een positieve manier. Kinderen hebben hun ouders nodig om te leren, thuis oefenen met nieuwe dingen is daarom belangrijk. Samen groeien jullie naar en in de nieuwe situatie! Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Mail me gerust op infocoachpraktijk-stefanie of bel/app me op 48 73 15 56. Een telefonische kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend!

Over Stefanie Veld | Katwijk

Mijn naam is Stefanie Veld, ik ben getrouwd met Maarten en samen hebben we twee kinderen, Thijs (5) en Sanne (3). Zeven jaar geleden ontdekte ik doordat ik vast liep, dat ik hoogsenstief ben. Ik ben me gaan verdiepen in het onderwerp. Door verschillende cursussen en opleidingen kwam ik steeds dichter bij mijn kern, bij wie ik ben. Ik merkte dat door goed voor mezelf te zorgen, ik mijn hoogsensitiviteit als kracht kan inzetten. Mijn beide kinderen zijn ook hoogsensitief. Ieder kind is uniek en ieder kind heeft dan ook een andere benadering nodig. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Voor een kind en zijn ouders is het fijn als ze gezien en gehoord worden in de dingen waarin zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Een minderheid van de mensen is hoogsensitief. Dat maakt dat je je misschien soms 'anders dan anderen' voelt. Of dat ouders ervaren dat het bij hen net even anders gaat en dat reguliere opvoedtips niet werken. Ik ondersteun kinderen, jongeren en ouders graag om samen te ontdekken hoe zij van hoogsensitiviteit een kracht kunnen maken. Want het is een prachtige eigenschap. En hoe jonger kinderen dit leren, hoe stabieler ze zullen zijn als volwassene.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig cursussen, lees graag vakliteratuur en bezoek congressen. En het leven zelf is uiteraard één grote les. Ook neem ik deel aan intervisie zodat ik mijn kennis en kunde scherp houd. 


Coachpraktijk Stefanie
Stefanie Veld


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!