Medium Paragnost Mindset Coach Reiki Master | Voorhout

Medium/Paragnost/Mindset Coach/Trance Healer/Reiki Master

Ontdek hoe ik jou kan helpen.

Het is mijn missie om jou, als uniek persoon, te helpen als je zelf even niet bij het antwoord op je vraag kan komen of vastzit in een situatie. Dit kan gaan over je relatie, je werk, je kinderen, je verleden of juist een stukje toekomst. Maar ook over een overleden dierbare.

Het kan best lastig zijn om het antwoord in jezelf te vinden omdat je niet altijd objectief naar jezelf kunt kijken. Dáárom ben ik er voor jou. Als Medium en Paragnost verbind ik me met jouw energie, gidsen en dierbaren om je de antwoorden op je levensvragen te geven. Middels een Trance healing schoon ik eventuele blokkades of vervuilde energie lijnen op die je kan hebben met personen en gebeurtenissen uit je verleden. Dit wordt vaak al direct gevoeld en geeft een heerlijk gevoel van rust en ruimte in jezelf. De unieke orakel kaarten die ik gebruik, kunnen een extra dimensie op je antwoord geven. 

Over Mary Willemsen | Voorhout

Mensenmens, moeder, helderziende, medium,

Reiki Master, kunstschilder, dierenliefhebber,

spiritueel ondernemer, verbinder, healer,

mindset coach, holistisch, empathisch en puur,

betrokken en oprecht, down to earth, levensgenieter.

 

Ik ben een medium, een verbinder.

Ik verbind graag mensen met elkaar maar vooral met zichzelf én met de bovenwereld. Als klein meisje voelde ik al veel aan, zag ik gebeurtenissen voordat ze bekend werden en had ik voorspellende dromen. Rond mijn achtentwintigste is mijn spirituele zoektocht begonnen. Van ontwikkelingscursussen tot geregistreerde healing opleidingen. Van NLP en Mediumschap tot Reiki Master. Veel lezen én doen. En toch bleef ik zoeken naar ‘iets’ hoger dan mezelf. Ik zocht vooral buiten mezelf. Een voldoening, zingeving, antwoorden, tekens, bewijzen, balans.

“Sometimes what you’re looking for is just around the corner.”

Ik heb ‘het’ inderdaad gevonden. Men zegt wel eens: “Alle antwoorden zitten in jezelf”. En dat is zo waar!

Luisteren en Voelen.

De opleidingen gaven me handvatten, maar de antwoorden zaten in de levenslessen. En ik heb er vele gehad. Depressie, scheiding en diepe rouw waren wel de heftigsten. Ik heb daardoor de relatie leren leggen tussen lichaam en geest. Beter naar mezelf leren luisteren. Voelen dus én ernaar handelen. Ik weet nu dat werkelijk álles energie is. Niets gebeurt zomaar. Dát heeft me gemaakt tot wie ik nu ben.

Waarom ik er voor jou ben.

Het is mijn missie om jou te helpen als je zelf even niet bij het antwoord op je vraag kan komen of vastzit in een situatie. Dáárom ben ik er voor jou. Als Medium en Paragnost verbind ik me met jouw energie, gidsen en dierbaren om je zo de antwoorden op jouw levensvragen te kunnen geven. Eventuele vervuilde energielijnen die je kan hebben met personen en gebeurtenissen uit je verleden, schoon ik op middels een Trance healing. Dit geeft vaak direct een heerlijk gevoel van rust en ruimte in jezelf.

Hoe verbind ik me?

Alles wat je ooit hebt meegemaakt wordt opgeslagen in je celgeheugen, in elke cel van je lichaam. Dat straalt uit naar je energieveld of aura en daar ‘tune’ ik op in.

Daarnaast krijg ik informatie en boodschappen door via mijn en jouw gidsen. Dat zijn beelden, woorden en gevoelens. Aan mij de schone taak om dit goed te interpreteren en aan jou door te geven.
Tijdens een consult zal ik je ondersteunen door antwoorden te geven op je vragen omtrent werk, relaties, gezondheid of overleden dierbaren.

Mijn missie is geslaagd als jij met een goed gevoel de deur uitgaat.

 

Liefs, Mary


Foto 1 Mary Willemsen Klik om te vergroten

Medium Mary Willemsen (Morish)
Mary Willemsen


Professionals in de categorie Healing en reading

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!