Praktijk voor Reconnective Healing® en The Reconnection® in Oegstgeest | Oegstgeest

Praktijk Reconnect your Heart is aan huis in Oegstgeest en hier kun je terecht voor Reconnective Healing® sessies en De Persoonlijke Reconnection®. Wat houdt dat eigenlijk in? 

Het menselijk lichaam en onze geest proberen voortdurend balans te vinden en te behouden. Soms ontbreekt echter het vermogen om te herstellen van ziekte, lichamelijke klachten, burnout of emotionele gebeurtenissen. Reconnective Healing® kan in die situaties goed helpen omdat het het herstellend vermogen van het lichaam en geest stimuleert. Het is geen therapie of behandeling, het is verandering en heeft effect op lichamelijke, mentale en emotionele disbalans, maar ook op de evolutie van je diepste wezen, jouw essentie. Het is voelbaar en de effecten vinden snel plaats, in 1-3 sessies max. Cliënten omschrijven het als een verandering in hun bewustzijn. Dat ze meer zelfvertrouwen hebben en beter weten welke keuzes ze willen maken. Ze voelen zich gelukkiger en ervaren meer rust en balans. 

Tijdens een healing sessie werk ik in je energieveld. Daar waar mijn handen te werk gaan is beweging te zien, zonder dat ik het lichaam aanraak. Dit fenomeen onder woorden brengen blijft een uitdaging, maar ik zie het, ik voel het in m'n handen en daarom weet ik gewoon dat er iets gebeurt. 

De Persoonlijke Reconnection® stimuleert innerlijke groei en geeft een diepere verbondenheid met jezelf en je omgeving. Voor deze verbinding kies je heel bewust en dit proces doe je maar één keer in je leven.

Nieuwsgierig? Book een sessie en ervaar wat Reconnective Healing met jou doet?

Over Gabie Devaney | Oegstgeest

Wie ben ik… een gevoelig, intuïtief en creatief mens met een groot hart voor de medemens. Ik word blij van écht contact maken, eerlijke aandacht voor groot & klein en de natuur.

Naast mijn vak als grafisch vormgever heb ik altijd interesse gehad in healing en reizen. Geïnspireerd door andere culturen, manieren van genezen en bezinning, ging ik op zoek naar wat bij mij past... Reiki, Crystal Healing, Angel Healing en tal van workshops, maar bij alles miste ik iets...

In 2014 kwam Reconnective Healing® op mijn pad en tijdens de seminar in Parijs voelde ik meteen… dit is het! Ik was diep ontroerd. Later dat jaar voltooide ik het Certified Practitioner Program en opende ik een praktijk in Ierland waar is destijds woonde, maar na een internationale verhuizing naar Nederland in 2015 stond alles even stil. 

Na twee jaar worstelen met m'n gezondheid en weer zoekend naar mijn eigen pad, heb zelf mogen ervaren hoe belangrijk en helend het is om je los te maken van je hoofd, van oude overtuigingen en patronen, en je te verbinden met je hart. In je kern ‘weet’ je pas écht wat wel en niet goed voelt. Als ik nu terugkijk ben ik dankbaar voor de moeilijke periodes in m'n leven, want ze hebben mij verrijkt met levenslessen waarmee ik nu een ander kan te ondersteunen. Geïnsprireerd door mijn eigen groeiproces, opende ik begin 2018 Praktijk Reconnect your Heart. Ik wens iedereen de ervaring 'vreugde te voelen' in het diepste van je hart.


Foto 1 Gabie Devaney Foto 2 Gabie Devaney Foto 3 Gabie Devaney Foto 4 Gabie Devaney Klik om te vergroten

Reconnect your Heart
Gabie Devaney


Professionals in de categorie Healing en reading

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!