Opstellingen met Paarden | Ervaar de kracht en de wijsheid van paarden | Noordwijk

Behoorlijk klunzig was ik toen ik als volwassene de wereld in trok om alles op mijn manier te doen. Ik heb er hard aan moeten trekken om er iets van te maken. Met de blauwdruk die ik meekreeg uit mijn gezin van herkomst kon ik slechts gedeeltelijk uit de voeten en het heeft erg lang geduurd voordat ik mijn eigen kracht, talent en waarde kon vinden en kon leven. Er moest iets gebeuren.

Ik koos voor familieopstellingen en dit bleek enorm goed bij me te passen. Opstellingen hielpen mij inzicht te krijgen in mijn functioneren en me uit mijn verstrikkingen los te maken. Er ontstond steeds meer ruimte en vrijheid om mijn leven op mijn eigen manier te leven. Een heel verrijkend proces waarvan ik denk dat er eigenlijk nooit meer een einde aan komt. Het fijne van het werken met opstellingen is dat het uitermate efficiënt is. Heel snel de diepte in met groot effect. Vergeleken met de psychosociale hulp die wordt geboden via de GGZ schiet het behoorlijk op. Geen urenlange gesprekken maar direct actief aan de gang met waar je last van hebt. Bovendien geen wachtlijsten.

Ik zet je in beweging en motiveer je in alles wat je wilt realiseren. Dit doe ik samen met mijn paarden.

Nu weet je wie ik ben. En wie ben jij? Ik kom graag met je in contact.

Over Mirjam Rutten | Noordwijk

Van kinds af aan heb ik mij thuisgevoeld bij de paarden. Sinds 2001 heb ik zelf paarden, sinds 2005 een eigen stal en in 2009 heb ik mijn diploma tot Allround Holistisch Paardrij-instructeur behaald bij Hofstede Oostrijk.Tevens heb ik bij Bureau de Verheldering de opleiding gedaan tot ‘familie- en organisatieopsteller’ en in dit werk masterclasses en verdiepingen gedaan. 
Ik ben een paardenvrouw en een natuurmens. Ik kan een uitstekende tussenpersoon zijn tussen mens en paardIk sta met beide benen op de grond, geloof in ieders autonomie en vind het fijn met mensen te werken.

Naast mijn paardenwerk heb ik tot op heden als IT-er gewerkt in het bedrijfsleven en speel ik baritonsaxofoon. Ik ben moeder van een volwassen dochter.

 

Agenda Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso


Foto 1 Mirjam Rutten Foto 2 Mirjam Rutten Foto 3 Mirjam Rutten Foto 4 Mirjam Rutten Foto 5 Mirjam Rutten Foto 6 Mirjam Rutten Foto 9 Mirjam Rutten Foto 10 Mirjam Rutten Foto 14 Mirjam Rutten Foto 17 Mirjam Rutten Foto 18 Mirjam Rutten Foto 19 Mirjam Rutten Foto 20 Mirjam Rutten Foto 21 Mirjam Rutten Klik om te vergroten

Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso
Mirjam Rutten


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!