LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen! | Lisse

Familieopstellingen herstelt verbindingen, zodat de liefde weer kan gaan stromen!

 

Met een familieopstelling krijg je helder inzicht in relaties binnen je familie (soms generaties terug), die onbewust een effect hebben op jouw leven vandaag. Loop je vast in de liefde, je werk of ervaar je andere knelpunten in je leven? Dan gaan we binnen jouw familiesysteem, die generaties van vrouwen/mannen waar je onderdeel van uitmaakt, ontdekken waar de oorsprong zit. Ik stel ook ziekte op, zowel lichamelijk als psychisch. Alles draait om energie...

Verborgen verhalen worden verteld, weggestopte gevoelens en emoties worden doorvoeld. We laten soms de tranen van onze voorouders. Zo worden blokkades weggehaald, voel je je ruimer, lichter. De verbindingen worden hersteld in je familiesysteem en daarmee ook in jou, zodat de liefde weer kan gaan stromen. De liefde in jou, zodat het kan gaan overstromen naar geliefden en in alles wat je doet. Het werken met Familieopstellingen is een therapeutische werkvorm dat zorgt voor diepe heling op zielsniveau.

 

Systemisch

Het werken met Familieopstellingen wordt ook wel systemisch werk genoemd. Je lichaam is een systeem. Je werk is ook een systeem. En binnen deze systemen kunnen ook blokkades voorkomen, waardoor er minder verbinding is. Zo stel ik ook ziekte op, zowel psychisch als lichamelijk. En werk ik ook met organisatieopstellingen.

 

Spirituele ervaring

Uit een familieopstelling blijkt de verbondenheid met jouw voorouders, de familieziel. Die verbinding is zo duidelijk zichtbaar en voelbaar dat het bijzonder is om mee te maken. Het maakte de eerste keer diepe indruk op mij. Het heeft de manier waarop ik naar het leven kijk, intens veranderd. Daarnaast ben ik zelf heldervoelend, waardoor deze manier van werken met energie, me past als een jas. Ik heb er zelf heel veel van mogen leren en ben dan ook dankbaar dat ik op deze manier instrument mag zijn.

 

Workshops en Individuele opstellingen

Je kunt een afspraak maken voor een individuele opstelling of meedoen met een workshops. Voor de workshops kun je de agenda hier op Bewust Bollenstreek in de gaten houden. 

Over Angela Roelen | Lisse

Leuk dat je interesse hebt in mijn praktijk LiefdeWerk. Ik ben Angela Roelen en begeleid je graag op weg naar (meer) jezelf.

Zelf altijd zoekend naar zingeving, regelmatig lezend in meerdere boeken tegelijk.

Ik hou van Echt, Puur, Authentiek. Zo eet ik, zo leef ik, zo heb ik lief, en dus... werk ik ook zo.

Wat ik ook doe, of het nu coaching is, een Opstelling, een workshop, een training, een lezing, een satsang, een leeskring.... Alles gaat over mensen inspireren, stimuleren, begeleiden in Echt, Puur, Authentiek ZIJN, zodat we op die manier ons met onszelf en met elkaar kunnen verbinden. Dat ís liefde. En daar maak ik graag werk van. LiefdeWerk, dus.

Al een aantal jaren mag ik mijn eigen LiefdeWerk doen. Daarvoor onder andere coördinator geweest bij Humanitas, waarbij ik een project Netwerkcoaching voor mensen in sociaal isolement heb opgezet in de Duin- en Bollenstreek. Ja, ook dát ging over verbinding.

Naast mijn praktijk LiefdeWerk, ben ik de inspirator van Bewust Bollenstreek. Ik heb het netwerk opgezet en nu is dat prachtig aan het groeien en bloeien, omdat ik op mijn pad allerlei mensen ontmoette die eenzelfde verlangen hadden. Een verlangen naar een bewustere samenleving in de Bollenstreek.

Ik breng graag mensen op een andere manier bij elkaar en organiseer daartoe allerlei evenementen bij Bewust Bollenstreek: bijzondere filmavonden, inspirerende lezingen met sprekers uit het land, blote voeten dans, bewuste wandelingen, theaterimprovisatie en festivals. 

Ik word vooral heel erg blij van al deze dingen die ik doe. Het past bij mij, bij wat in mijn hart is gelegd. 

Ik ben een LiefdeWerker.

Wat is er bij jou in je hart gelegd? Ga je luisteren naar het fluisteren van je ziel? 

De herstelde verbinding zou je zomaar gelukkig kunnen maken... 


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!