Petra Meiburg Coach in Hillegom

Petra Meiburg Coaching & Training
Hillegom

Een opstelling geeft je helderheid over jouw plek in de wereld/ je systeem/ je organisatie/je familie. Op intuïtieve wijze begeleid ik jou in een mooie ceremonie die een opstelling is. Je komt in beweging en leeft steeds meer jouw eigen leven.

Loop je vast, kom je blokkades tegen, vind je het moeilijk om zichtbaar te zijn en je plek in te nemen? Door te kijken naar je familiesyteem kan er veel duidelijk worden over waar de energie niet of minder stroomt in het systeem. Het kan zijn dat jij een bepaalde verantwoordelijkheid draagt in dit systeem of dat je niet op je eigen plek staat in het geheel. Hierdoor lukt het niet om vrij-uit te leven. 

Door een opstelling breng je de energie weer in beweging. Waardoor je je na afloop helderder voelt en het makkelijker wordt om jouw doelen te bereiken in het leven. Je hebt inzicht en je voelt je meer ontspannen.

Opstellingen zijn individueel mogelijk. Zowel binnen als buiten. 

Tevens bied ik coaching binnen én buiten, energie-reading, healing en SoulCollage workshops aan. 

Over Petra Meiburg Coaching & Training

Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk als wandelcoach, natuurcoach, opsteller, reader en healer. Het allerliefste wat ik doe in mijn leven is werken met mensen. Vooral van coachen, begeleiden en lesgeven gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als o.a. reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur en trainer intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling veel mensen ontmoet. Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk voor je zijn. 

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over 'heel zijn én er zijn verhalen van anderen". De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen. 

 

 

 

 


Petra Meiburg Coaching & Training

Petra Meiburg

Kerkplein 6
2181 JC Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Petra Meiburg Coach in Hillegom