Het onzichtbare, zichtbaar laten worden. | Rijnsburg

Tijdens opstellingen kun je jouw hulpvraag of thema inbrengen waar je helderheid over wilt krijgen, zoals: Waarom loop je binnen relaties altijd tegen hetzelfde probleem aan? Hoe komt het dat je je telkens uit balans voelt? Waarom loop je steeds vast op je werk? Tijdens de sessies, waarin je samen met representanten een soort levend schilderij creëert om achter de onderliggende aspecten van je vraagstuk te komen. Deze methode geeft je heldere inzichten in onbewuste patronen, gevoelens en verhoudingen en het effect van de opstelling zal op korte, maar zeker ook op lange termijn merkbaar zijn.

Een deelnemer die naar een opstellingen komt voor een eigen opstelling, kan ter plekke tevens als representant gevraagd worden voor in de opstelling van een ander. Daarnaast kan je je inschrijven als representant om het opstellingen werk te ervaren, iemand te willen helpen of het kan een stap zijn voordat je zelf een thema in brengt. Een representant neemt deel aan de opstellingen van anderen. De ervaring leert dat representanten door het opstellen vaak ook zelf met iets naar huis gaan wat ze in hun eigen proces kunnen gebruiken. Dit kan een hele mooie ervaring zijn, maar is zeker niet verplicht.

Vind je het prettiger om een opstelling zonder representanten te doen? Dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor systemisch coachen waarin ik op andere manieren gebruik maak van het opstellingen werk.

Over Miranda van der Kwaak | Rijnsburg

Ik ben Miranda van der Kwaak, woon samen in Rijnsburg en werk 21 jaar in jeugdzorg en onderwijs. Hier heb ik met jongeren en hun gezinnen gewerkt en inmiddels ben ik al een paar jaar trainer voor professionals. Ik geef trainingen met betrekking tot inhoudelijke werkmethodieken tot persoonlijke ontwikkeling. Naast mijn werk heb ik mezelf altijd verder ontwikkeld. Zo ben ik kinder- en jeugdtherapeut, (agressie)coach en werk ik veel met het Enneagram.

Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met familieopstellingen. Wat een bijzonder moment was dat. Het heeft me veel inzichten gegeven en het boeit me enorm hoe systemen werken. Daardoor ben ik ook hierin een opleiding gaan volgen.

Na jaren ervaring, vele opleidingen en reisjes voor mijn persoonlijke ontwikkeling, zat ik midden in de woestijn tijdens een transformatie reis. En daar voelde ik het, dit is het moment. 10 jaar nadat ik mijn domeinnaam heb aangevraagd start ik naast mijn werk mijn eigen praktijk in Systemisch werk. En waarom? Omdat ik mijn kennis wil delen, wil groeien door anderen te begeleiden, ik vertrouwen heb en wil anderen ook laten vertrouwen, in zichzelf, in de ander, de wereld!


Foto 2 Miranda van der Kwaak Klik om te vergroten

ToBeYou
Miranda van der Kwaak


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!