Van ervaren, voelen, en zien.... naar inzicht en nieuw perspectief | Lisse

Soms heb je behoefte aan inzicht in een bepaalde situatie, relatie of aspect van jezelf en blijkt dat erover praten niet voldoende helpt. Het risico van enkel praten is dat het voornamelijk mentaal/rationeel blijft. Hierdoor komen (onbewuste) gevoelens en andere relevante aspecten mogelijk niet genoeg aan bod. Systemisch werk kan dan waardevolle aanvullende openingen bieden, dingen in beweging zetten en inzicht geven.

Met familie- of systeemopstellingen ga je daadwerkelijk ervaren, voelen en zien wat er speelt in 'het Veld'; datgene wat allemaal te maken heeft met het onderwerp. Doordat alles gezien en (h)erkend wordt, kan er ruimte ontstaan voor verandering. 

Wanneer Opstellingen kunnen helpen:

  • lastige keuzes (dilemma's)
  • inzicht krijgen in het verborgen verhaal van een blokkade die je ervaart 
  • werkgerelateerde onderwerpen
  • familiedynamiek verhelderen
  • relatiethema's

Ik begeleid individuele opstellingen (1-op-1), en gebruik daarbij verschillende inzichtgevende methoden. Ben je benieuwd geworden en wil je het graag ervaren? Neem dan gerust contact op!

Over Annemiek van Wijnbergen | Lisse

Hoi! Mijn naam is Annemiek van Wijnbergen, en ik woon in Lisse met mijn partner, om de week een puber en een paar lieve huisdieren. Als hoog sensitief persoon (HSP) groeide ik op met de aangeleerde overtuiging dat ik te gevoelig en kwetsbaar was. Mij teveel aantrok van anderen, van sferen, van negativiteit en onechtheid. Ik ‘stelde me aan’ volgens mijn omgeving. Ik kreeg de boodschap mee dat ik alleen zou kunnen functioneren in de maatschappij als ik die aspecten zou negeren en me rationeler op zou stellen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar je ware aard laat zich (gelukkig!) niet negeren… 

En dus voelde ik op een bepaald moment dat ik echt mezelf wilde zijn, een sensitief en intuïtief persoon. Ik zocht contact met gelijkgestemden, leerde mijn gevoeligheid op waarde schatten, en deed mee aan inspirerende workshops en retreats. Dat hielp enorm om de aangeleerde overtuiging los te laten en steeds meer vanuit mijn essentie te leven. Daarnaast groeide mijn interesse om anderen te begeleiden in bewustwording. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als communicatiemanager volgde ik een opleiding tot integratief therapeut. Sinds de start van mijn praktijk Vanuit Essentie in 2007, heb ik aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder Post-HBO loopbaancoach, familie & organisatieopstellingen, en medische & psychosociale basiskennis. Mijn (heldere) gevoeligheid is mijn kracht geworden, en deze zet ik met veel plezier in tijdens sessies. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet, Annemiek van Wijnbergen


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek