Matters at Heart - Annette del Prado | Sassenheim

Energetisch werk of werken kan zeer effectief en waardevol zijn voor je welzijn en persoonlijke groei. In het algemeen draagt een healing bij aan het oplossen van verstoringen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Je kunt bij mij terecht voor: chakra en aura healing, stress en burn out klachten, gebrek aan zelfvertrouwen, jezelf beter leren begrenzen, voor pijnklachten, en ook ten behoeve van persoonlijke groei en zingevingsvragstukken.

Ik ben opgeleid in de Reconnective Healing (Eric Pearl), de AuraTouch Energy Healing (Nederlof Academie) en een Barbara Brennan Intensive methode (Jayne Jubb). 

Tevens geeft ik, soms onderdeel van een coachtraject, (korte) readings. Ik noem het 'vraaggericht' energie waarnemen. Een vraaggerichte energie waarneming kan helpen om tot de kern te komen van persoonlijke en zakelijke ontiwkkelingsvraagstukken. Bijvoorbeeld vraagstukken die te maken hebben verandering van levensfase of verandering van werk. 

Ik ben opgeleid bij Nienke Binkhorst van Coach Inn. Nienke Binkhorst is opgeleid door Margriet van Bentem.

Een heel andere vorm van energetisch werken die ik aanbied is de Latifa. De Latifa is een meditatieve oefening die van originele uit het Soefisme komt. De Latifa wordt ook wel de Weg van de 7 Verfijningen (zijnskwaliteiten) genomen. De Latifa bied ik aan in een cyclus van 7 (online) bijeenkomsten, waarin een meditatie en een zijnskwaliteit centraal staat. de & zijnskwaliteiten (Verfijningen) zijn: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Losaten, Liefde en Vrije Wil. De Latifa brengt je rust en  bezinning, inspiratie en persoonlijke groei.

Over Annette del Prado | Sassenheim

Na een korte periode werkzaam te zijn geweest als freelance tolk, ben ik mijn loopbaan begonnen bij de KLM. Eerst als stewardess, daarna in vele andere functies waaronder: Corporate Quality Consultant, Projectleider ISO 9002 bij KLM Cargo, Hoofd Kwaliteit, Hoofd Customer Service Special Cargo, HR-manager, HR- Business partner, HR-consultant, en vervolgens weer op het Hoofdkantoor als Sr. Corporate MD Officer en a.i. Hoofd MD trainingen.

In 2003 nam ik een sabbatical, volgde mijn eerste coachopleiding bij de School voor Coaching, en maakte ik vervolgens de overstap naar de Baak VNO-NCW, om meer mijn hart te volgen en me toe te leggen op het ontwikkelen van leiderschap, mensen en organisaties. Ik heb 6 jaar bij de Baak gewerkt, en was in de rol van Sr. Program Director actief op het vlak van Leiderschapsontwikkeling, Verandermanagement, Effectief Communiceren en Vitaliteit. En dit vanuit rollen als accountmanager, programma-ontwikkelaar, trainer, intervisor en (team)coach.

Na een burnout als gevolg van overbelasting en zorgdragen voor mijn gezin, waarin een lange periode veel gezondheidsproblemen speelden, besloot ik zelfstandig verder te gaan.  Sinds 2011 ben ik werkzaam als zelfstandig coach, teamcoach, intervisor en trainer. En werk ik nog steeds samen met de Baak als Associate. Ook werk ik samen met Balabanova persoonlijke en organisatie-ontwikkeling en met Gooiconsult.

Voor mijn opleidingsachtergrond verwijs ik je graag naar mijn Facebook pagina's, mijn LinkedIn pagina en mijn website.


Matters at Heart
Annette del Prado


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!