Energietherapie en Coaching | Noordwijkerhout

Door de energietherapie en de coaching motiveer ik anderen om zich af te vragen “Wat wil ik nu!”. Door iemand in zijn eigen kracht te zetten wil ik mensen motiveren om dichter bij zichzelf te komen te leren vertrouwen op hun eigen gevoel. Wat is er nu mooier om te leren vanuit je eigen gevoel en passie aan het werk te gaan.

Vooral jongeren raken mij op dit moment. Die zijn vaak nog zoekende in het leven.Zij moeten vaak keuzes maken waar ze nog niet klaar voor zijn, in de puberteit. En juist als je deze doelgroep nu al kan leren voelen en zelfvertrouwen kan geven, kan het voor hun makkelijker zijn om keuzes te maken.Vaak spelen er meningen van anderen mee waardoor ze beïnvloed worden. Het gaat er juist om wat ze zelf willen en te weten waar hun kracht zit. Door een energetische behandeling en/of opstellingen in het veld kom je dichter bij je gevoel en kan je het vaak ook beter verwoorden. Je krijgt dan ook tools aangereikt die je weer kan gebruiken in je dagelijks leven. Dat geeft dan weer ruimte om dingen te doen.

Voor volwassenen doe ik energiechecks . Dat zijn behandelingen van ongeveer een uur. Waarbij je op een behandeltafel ligt. Ik lees/voel in het lichaam hoe het er op dit moment voor staat en kan de energie van de client verhogen. Met wat tips/tools kan de client na zo’n check-up weer vol vertrouwen in het leven staan.

Over Stephanie de Groot | Noordwijkerhout

Ik heet Stephanie de Groot en ben 45 jaar oud, getrouwd met Robert en moeder van 4 kinderen. Samen hebben we een Alchemilla kwekerij en ik heb ook een eigen bedrijf, It’s up to you Energietherapie. In mijn eigen bedrijf coach ik mensen met paarden en kunnen zowel mensen en dieren energietherapie ondergaan.


Foto 1 Stephanie de Groot Foto 3 Stephanie de Groot Foto 5 Stephanie de Groot Klik om te vergroten

It's up to you energietherapie
Stephanie de Groot


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!