Open Floor dansmeditatie - Oegstgeest & Leiden | Leiden

Op de Open Floor is iedere dans(er) welkom! Op verschillende soorten muziek en thema's dans je jouw eigen, vrije dans. Je voelt door de muziek en begeleiding van binnenuit wat er wil bewegen. Er zijn geen vaste stappen of pasjes. Er is geen goed of fout.

In de vrije beweging die ontstaat, word je je bewust(er) van je eigen lichaam en kun je jezelf steeds meer verbinden met dat wat er nu is en om jouw aandacht vraagt (fysiek maar ook emotioneel, mentaal of zingevend).

In de lessen is er alle tijd om op jezelf of met anderen te bewegen. We dansen minimaal 1,5 uur per keer, op verschillende soorten muziek en met wisselende thema's. De lessen zijn los van elkaar te volgen en je hebt absoluut geen (dans)ervaring nodig. Naast groepslessen geef ik individuele sessies danscoaching.

Een keer meebewegen? Je bent van harte welkom. The Floor is Open!

Donderdagavond (tweewekelijks) - Cultuurhuis (voormalige kerk) De Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest (19.30 - 21 uur)

Zondagochtend (1ste en 3de zondag vd maand) - Yogacentrum Leidse Hout, Groene Maredijk 100, Leiden (10.15 - 12 uur)

Zondagavond (2de en 4de zondag vd maand) - Buurtcentrum Matilo, Zaanstraat 126, Leiden (20 - 21.45 uur)

Een losse les kost 15 euro, 3x voor 40 euro en 6x voor 70 euro. Minima korting is in overleg mogelijk. 

Meer info over Open Floor, data, aanmelden groepslessen en danscoaching kun je nalezen op de website.

 

Over Corrie Drijver | Leiden

Toen ik jaren geleden deze bewuste vorm van dans ontdekte, voelde het als thuiskomen. Even niet in woorden hoeven uitleggen hoe ik me voelde maar alles alleen maar in beweging brengen, noem het dansen. Heerlijk!

Na veel jaar zelf te hebben gedanst, voelde het helemaal kloppend om deze mooie vorm van bewegen uit te dragen als Open Floor dans docent. Sinds 2015 geef ik groepslessen in Oegstgeest en Leiden en begeleid ik mensen op individuele basis als danscoach.

In mijn lessen en begeleiding probeer ik op een lichte en speelse manier een veilige ruimte te bieden voor ieders eigen, vrije dans.

Ik voel me verbonden met de Bollenstreek omdat ik jarenlang in Katwijk heb gewoond en in Noordwijk heb gewerkt. Momenteel woon ik, samen met mijn twee pubers in Leiden.

Ik hoop je snel tegen te komen op een dansvloer in de Bollenstreek of regio Leiden!

Hartelijke groet,

Corrie Drijver

Agenda Open in Beweging


Foto 2 Corrie Drijver Foto 1 Corrie Drijver Klik om te vergroten

Open in Beweging
Corrie Drijver


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek