Rust in je hoofd, ruimte in je lijf, Liefde in je Ziel! Stresscounselor| Beweegcoach | Noordwijk

Wil je meer innerlijke rust en veerkracht?

Wil je je fitter en energieker voelen?

Moet je te veel balletjes in de lucht houden?

Wil je weer in je kracht staan?

Het is een overwegend non-verbale vorm van therapie waarbij dans, yoga, beweging en muziek worden ingezet met als doel herstel, behoud en verbetering van het psychisch en lichamelijk functioneren.
Ook aan de orde komen: meditatie, ademwerk, yoga, visualisatie, martial arts. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die letterlijk en figuurlijk in beweging wilt komen en zich opnieuw willen verbinden met hun lichaam en het vuur wilt aanwakkeren! We werken aan acceptatie en met aandacht maken we los wat niet meer zo makkelijk beweegt.
Bewegen, dansen en ervaringen delen in een groep maakt blij, werkt stimulerend, verbindend en inspirerend!

Liever personal training, Vita Fit! Voel je krachtig en lekker in je vel

Ook worden er Women Empowerment sessies georganiseerd. Wanneer vrouwen samenkomen gebeurt er iets speciaals!

Stresscounseling: We leven in een hectische tijd, we eisen veel van onszelf. Samen gaan we inzichten opdoen waarmee je praktisch en emotioneel aan de slag kunt, op weg naar oplossingen, naar grip op je leven, naar zijn wie je bent. Als jouw probleem helder is, zullen we op basis van de inzichten concrete doelstellingen gaan formuleren. We komen tot een persoonlijk actieplan waarmee je bereikt dat je in je dagelijks leven weer verder kunt. 

Stress is in principe functioneel maar wanneer wordt het teveel? 

Over Vanessa de Bondt | Noordwijk

Dans is de taal die iedereen spreekt, hoe mooi is dat?! Een taal die ik al jaren beoefen en uiteindelijk ook mijn beroep van heb gemaakt na het voltooien van de dansacademie. Inmiddels 11 jaar een eigen dansschool en nu deze mooie vorm erbij. Een vorm die je weer laat voelen en je energie laat stromen. 

​Naast mijn liefde voor dans zal ik nog verder de verdieping in gaan. Na een eigen ervaring van beginnende Burn-Out, Stress en diepe rouw, is het vak Stresscounseling op mijn pad gekomen. Er is meer dan het gesprek bij de dokter en een label krijgen, het kan anders!

Het is mijn missie om mensen met elkaar te laten verbinden maar ook zichzelf weer te vinden en te laten genieten van het leven. En dat door mooie gesprekken met elkaar te voeren of door elkaar te treffen op de dansvloer. 

Je kan me zien als een no-nonsense coach die veel warmte uitstraalt en mensen op hun gemak kan stellen. Daarnaast kan ik ook confronterend zijn, wanneer ik denk dat dat nodig is, en je een spiegel voor houden. Beschik over een scherp luisterend oor, groot inlevingsvermogen en de gave om te inspireren. Ik wil je een heldere, frisse kijk op je situatie geven. Bij mij kun je je verhaal kwijt, in vertrouwen en zonder oordeel.

Agenda Stresscounseling aan zee


Foto 1 Vanessa de Bondt Foto 2 Vanessa de Bondt Foto 3 Vanessa de Bondt Foto 5 Vanessa de Bondt Klik om te vergroten

Stresscounseling aan zee
Vanessa de Bondt


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!