Danscoaching | Leiden

Naast groepslessen bied ik individuele sessies danscoaching aan. 

Wat is danscoaching?

Een coach begeleid je bij het zoeken naar antwoorden op (levens)vragen. In een coachingsgesprek wordt een coachingsvraag geformuleerd en zal de coach je ondersteunen bij het behalen van je doel(en).

Bij een sessie danscoaching combineren we de kracht van het gesprek met de kracht van fysiek in beweging komen. Het verbale en non-verbale kunnen elkaar op die manier ondersteunen en/of versterken.

Iedere sessie start met een gesprek om de coachingsvraag helder te krijgen. Van daaruit starten we de fysieke warming up en volgt er een eerste verkenning van het thema in beweging. Beweging en dans worden afgewisseld met gesprekken.

Door de combinatie van gesprek, beweging en verdiepende gesprekken, word je je bewust(er) van de coachingsvraag, kan er inzicht en zicht op antwoorden ontstaan.

Je hebt GEEN danservaring nodig om op deze manier gecoacht te worden.

In mijn manier van werken staat het openen in beweging - beweging brengen in dat wat vast zit, het weer laten stromen -  centraal. Ik werk daarbij graag met de combinatie gesprek & dans omdat het één het ander versterkt en kan leiden tot werkelijke verandering van binnenuit en authentieke antwoorden op jouw coachingsvraag. 

Tijdsduur en prijs

Kennismakingsgesprek van 0,5 uur: gratis

Een sessie van 1,5 uur: € 80

Een serie van 3 afspraken van 1,5 uur: € 220

De sessies vinden plaats in Leiden.

Over Corrie Drijver | Leiden

Toen ik jaren geleden deze bewuste vorm van dans ontdekte, voelde het als thuiskomen. Even niet in woorden hoeven uitleggen hoe ik me voelde maar alles alleen maar in beweging brengen, noem het dansen. Heerlijk!

Na veel jaar zelf te hebben gedanst, voelde het helemaal kloppend om deze mooie vorm van bewegen uit te dragen als Open Floor dans docent. Sinds 2015 geef ik groepslessen in Oegstgeest en Leiden en begeleid ik mensen op individuele basis als danscoach.

In mijn lessen en begeleiding probeer ik op een lichte en speelse manier een veilige ruimte te bieden voor ieders eigen, vrije dans.

Ik voel me verbonden met de Bollenstreek omdat ik jarenlang in Katwijk heb gewoond en in Noordwijk heb gewerkt. Momenteel woon ik, samen met mijn twee pubers in Leiden.

Ik hoop je snel tegen te komen op een dansvloer in de Bollenstreek of regio Leiden!

Hartelijke groet,

Corrie Drijver


Foto 1 Corrie Drijver Foto 2 Corrie Drijver Klik om te vergroten

Open in Beweging
Corrie Drijver


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek