Coaching gericht op zelf-liefde en zelf-acceptatie

Solve !t Counseling & Coaching
Voorhout

Hoe hou je van jezelf wanneer je moeite hebt jezelf te accepteren zoals je bent? Met coaching help ik je een gezonde, liefdevolle relatie te hebben met jezelf. Het verleden kun je niet meer veranderen. Wel heb je invloed op hoe jij je NU wilt voelen.

Als kind hebben wij liefde en aandacht nodig van onze verzorgers. Naast liefde en aandacht, hebben wij als kind ook basisbehoeften nodig, zoals: erkenning, bevestiging, acceptatie, vertrouwen, veiligheid, respect, waardering, goedkeuring, begrip, geruststelling, aanmoediging en bewondering. Je kunt je voorstellen dat het onvoldoende ontvangen hebben van liefde, aandacht en de vervulling van je behoeften, invloed heeft (gehad) op jouw emotionele ontwikkeling als kind en jouw welzijn als volwassene. 

Negatieve overtuigingen zoals o.a. 'Ik ben niet goed genoeg' kunnen hierdoor ontstaan zijn. Als kind dacht je namelijk dat het aan jou lag, jij voldeed niet. Met coaching leer je om jouw overlevingsmechanismen te herkennen, leer je om jouw patronen te zien en te doorbreken. Leer je begrip te hebben voor jezelf. Ga je jouw zelf-afwijzing omzetten in zelf-acceptatie, zodat zelf-liefde kan groeien.

Je weet wanneer je in liefdevolle verbinding bent met jezelf, wanneer:

*er energie door je heen en om je heen stroomt

*er allerlei ideeën, ingevingen en inspiratie in je opkomen

*je drive (willen) van binnenuit komt i.p.v. dat jij jezelf van alles oplegt wat je MOET doen

*je in contact staat met je emoties waardoor je voelt en begrijpt wie je bent, hoe je bent en wat je nodig hebt om jezelf te zijn (ook bij anderen)

*het (in)vullen van je eigen behoeften jouw verantwoording is i.p.v. anderen verantwoordelijk houden voor je welbevinden.

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: solve-it.coach/vrijblijvend-gesprek/  

 

 

 

Over Solve !t Counseling & Coaching

Mijn naam is Annette Oppenberg, geboren in 1966 en liefhebbende moeder van 3 volwassen kinderen en een bonuskind. Ik woon in Voorhout, waar ik ook mijn praktijk aan huis heb.

In 2014 heb ik mijn HBO-opleiding tot Integratieve Counselor Coach afgerond. Als coach begeleid ik vooral in praktische zin, als counselor ga ik dieper in op wat er speelt. Ik ben de begeleidingsdeskundige, jij bent de ervaringsdeskundige. Jij weet diep van binnen hoe het zit, kan er alleen niet altijd bij of er zelf uitkomen.

Doordat ik het nodige heb meegemaakt, zoals de dood van mijn babyzusje, de scheiding van mijn ouders, na 20 jaar mijn eigen scheiding en in 2015 de zelfdoding van mijn geliefde middelste broer, ben ik ook ervaringsdeskundige.

Inleving, begrip en ruimte geven aan wat er is, of wat nog ontdekt mag worden, vind ik van cruciaal belang vind om succesvol te zijn. Ieder heeft zijn eigen pad te bewandelen, heeft zijn eigen tempo. Respect hebben voor jouw eigen manier van ont-wikkelen staat voorop.

Vroeger benaderde ik veel vanuit mijn hoofd, controle hebben en houden was belangrijk voor mij. Ik heb geleerd mezelf en het leven te omarmen, ook als ik het moeilijk heb. Nu voel ik dat ik lééf, is mijn leven eenvoudiger en puurder geworden. Dit gun ik jou ook!

Ik heb me aangesloten bij Bewust Bollenstreek omdat ik geloof in de kracht van bewustwording. Hoe beter jij jezelf kent, hoe meer jij keuzes maakt dicht bij jezelf en vanuit je hart.

 


Solve !t Counseling & Coaching

Annette Oppenberg-Buijsman

Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Coaching gericht op zelf-liefde en zelf-acceptatie