holistisch coach met kleur | Voorhout

Welkom bij KleurigLeven

Mijn naam is Silvia en ik  leef een KleurigLeven. Zo ben ik hemelhoog gelukkig en zo lijkt het of er geen einde komt aan de donkere nacht. Ik leef met passie en vol overgave. Hierdoor heb ik een enorme berg aan ervaringen en praktijk voorbeelden die ik gebruik in mijn praktijk om mensen te ondersteunen en helpen. 

Wat doe ik dan precies? 

Ik geef energie healing bij mij in de praktijk of op afstand, kan je een energie of kleuren reading geven en organiseer met regelmaat workshops over werken met energie en kleuren. Ook help ik kinderen, jongeren, ouders en alle anderen met het leren omgaan met gevoeligheid. 

Ben jij op zoek naar een manier om even terug te komen bij jezelf in deze drukke hectische wereld, dan ben je van harte welkom.

Ben jij op zoek naar iemand die je serieus neemt, ziet en luistert dan ben je van harte welkom, geen vraag is raar of gek, ik luister en samen gaan we op zoek naar de antwoorden.

Wil je alleen maar eens snuffelen in wat dat nu eigenlijk allemaal is, dat met kleuren werken, healing ontvangen of zelf geven? dan ben je ook van harte welkom op mijn snuffelworkshops.

Wil je nu meer weten of horen of jij bij mij terecht kan? Je kunt me altijd mailen:infokleurigleven of bellen:

 

Met kleurrijke groet,

Silvia Vink-Heemskerk

 

 

Over Silvia Vink-Heemskerk | Voorhout

Mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk. Ik ben 46 jaar oud, getrouwd met Marco en moeder van Sam (15 jaar) en Beau (13 jaar). Als ik mezelf moet omschrijven zeg ik het volgende: ik ben spontaan en een kat uit de boom kijker, ik hou van nieuwe dingen en vindt het soms lastig oude gewoontes los te laten, ik ben een echte aanjager en moet mezelf aanzetten om dingen af te maken, ik ben soms een beetje gek en anderzijds soms te serieus, ik ben een levensgenieter met een open mind, dol op mijn huisdieren sheltie Oskar en poes Doortje. Ik ben super hooggevoelig en eigenlijk ook wel heel eigenwijs. Ik kijk nergens van op en onderzoek net zo lang tot ik weet van het hoe en waarom. Overgave is niet mijn sterkste kant, maar het kunnen verwoorden en verbeelden van gevoelens en gedachten is een van mijn talenten.


Foto 2 Silvia  Vink-Heemskerk Foto 2 Silvia  Vink-Heemskerk Klik om te vergroten

KleurigLeven
Silvia Vink-Heemskerk


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek