MdlL-Coaching | perspectief in ontwikkeling | Noordwijk

Een veel voorkomende oorzaak voor het ontstaan van chronische stressklachten en burn-out is het afgedreven zijn van je eigen waarden en drijfveren. Geleidelijk raak je steeds verder verwijderd van datgene wat je echt belangrijk vindt, ontstaat een disbalans tussen inspanning en herstel en tussen belasting en belastbaarheid. Als je eenmaal in de fuik van chronische stress bent gezwommen is het heel moeilijk er zelf weer uit te komen. Dan kan deskundige begeleiding zeer behulpzaam zijn. Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding bij chronische stressklachten en burn-out. Enerzijds op een praktische en concrete manier, anderzijds met aandacht voor onderliggende patronen en blokkades.

Over Marieke de Leeuw | Noordwijk

“Door te leven vanuit je diepste drijfveren lukt het beter datgene te doen wat echt bij je past, ervaar je ruimte, kan je groeien. Ik loop graag een eindje mee op jouw weg.”

Als “professioneel sparringpartner” nodig ik mensen graag uit hun situatie vanuit een ander perspectief te bekijken, patronen te onderzoeken en zo nodig ter discussie te stellen. Dit kan soms confronterend zijn, maar wordt vaak ook als bevrijdend ervaren. Door meer bewustzijn op jezelf en het ervaren dat het ook anders kan, ontstaat ruimte voor groei en ontwikkeling.

Tijdens de sessies wordt er niet alleen gepraat, maar ook ervaren en gedaan. Immers, een mens denkt, voelt, is, doet en heeft te maken met zijn omgeving (inclusive model van aandacht). Door al deze aspecten van het mens-zijn te betrekken is het resultaat diepgaander, duurzamer en gaat het verder dan “tips en trucs”. Ik maak gebruik van verschillende methodieken en invalshoeken. De methode is geen doel op zich, maar staat ten dienste van het proces van de coachee.

In mijn werk, eerst als huisarts en later als arbo-arts, raakte ik steeds meer geïntrigeerd door de vraag waarom mensen doen wat ze doen, ook al werkt het averechts of worden ze er diep ongelukkig van. Met het volgen van een coachopleiding ging een wereld voor me open. Coaching is een begeleidingsvorm waar mijn hart ligt en waar ik mezelf helemaal in kwijt kan. Mensen typeren mij als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, die de juiste vragen weet te stellen, vlot tot de kern komt en die zowel analytisch als intuïtief sterk is.


Foto 2 Marieke de Leeuw Foto 3 Marieke de Leeuw Klik om te vergroten

MdL-Coaching
Marieke de Leeuw


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!