Persoonlijke ontwikkeling en relaties, werk & carrière en HSP-coaching. Beleef je potentieel. | Noordwijk

  • Loop je vast; geeft dat wat je altijd met plezier deed je geen voldoending meer?
  • Ervaar je problemen met je partner of met andere belangrijke relaties in je leven?
  • Ben je op zoek naar meer zingeving of verdieping? 
  • Ben je op zoek naar nieuwe richting in je loopbaan?  
  • Ben je hoogsensitief en wil je leren omgaan met de vele prikkels om je heen en toch een authentiek leven te leiden?

Alles in onze wereld bestaat uit energie. Door deze energie is iedereen en alles met elkaar verbonden. Energie zet dingen in beweging, verwijderd soms, maar is op zijn mooist wanneer die verbindt. Die verbinding zorgt voor mooie kansen, maar wanneer we die verbinding kwijt raken door ingrijpende gebeurtenissen, of gewoon door de waan van de dag dan sta je ineens voor troebele en ingewikkelde situaties. Het is opeens allemaal niet meer zo duidelijk. Een opening is vaak dichterbij dan je denkt. Ik ben er voor je om die sparkle weer terug te vinden. Door je bewust te worden geeft dat een opening naar een andere - authentiekere - benadering: om nieuwe wegen in te slaan of misschien wel oude te hervinden.

Als (energetisch) coach voel ik in op jouw energie. Dat gaat haast automatisch. Ik stem mij af en ervaar de blokkades maar vooral mogelijkheden. Nooit alleen, maar altijd samen met jou. Het is tenslotte jouw weg.

Coachingssessies zijn zowel online als in mijn praktijk of op locatie mogelijk. Net waar jij behoefte aan hebt.

Ik ontmoet je graag.

Franka

Over Franka Gieske | Noordwijk

Verbinding liep als een rode draad door mijn carrière in ondermeer pr- en marketing, HR en bestuurslid. Overal waar ik werkte verbond ik mensen en afdelingen, als vanzelf. Luisterde ik naar hun verhalen, gaf raad en inzicht zodat zij zelf weer konden oppakken waar zij daarvoor nog tegenaan liepen. Ik motiveerde zodat zij hun de kracht konden gebruiken om beslissingen te maken en talenten te benutten. Dat is wat ik leuk vond aan werken. Wat ik zag als 'gezellig tussendoor'  bleek mijn grote kracht.

Op een gegeven moment kwam er een ommekeer en werd ik mij bewust van mijn energetische mogelijkheden; dat ik veel voel, zie en weet, en daarmee mensen op weg kan helpen; richting kan geven. Dat waar ik zo lang naar op zoek was en zo moeilijk vond om te vinden lag al die tijd voor mijn neus. Op dat moment ben ik mij gaan verdiepen in het energetisch coachen, want ik geloof niet in een standaardoplossing voor iedereen. Iedere mens bewandelt zijn of haar eigen pad, en leert en ervaart op een unieke manier op een eigen tempo. Voor het eerst voelde ik oprechte passie en ervaarde ik hoe geweldig verrijkend dat is. Nu weet ik dat dat de weg van het hart is, en hoe fijn het is die te volgen. Hoe enorm veel meerwaarde en voldoening dat geeft aan je leven. En dat gun ik jou ook!

Franka 


Foto 1 Franka Gieske Klik om te vergroten

Franka Gieske Coaching
Franka Gieske


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!