Persoonlijke- en loopbaanontwikkeling en HSP-coaching. Op ontdekkingstocht naar jouw sparkle! | Noordwijk

  • Loop je vast; geeft dat wat je altijd met plezier deed je geen voldoending meer?
  • Ben je op zoek naar meer zingeving of verdieping? 
  • Een andere route in je carrière; maar hoe dan en wat dan? 
  • Ben je hoogsensitief en heb je hinder van alle prikkels die het leven biedt; je wilt genieten, alles uit het leven halen, maar tegelijkertijd legt het je regelmatig lam? 

Bij mij kun je terecht voor coaching op al deze gebieden. Dat doen we samen, op een manier die bij jou past. Het gaat tenslotte om jouw weg.

Alles in onze wereld bestaat uit energie. Door deze energie is iedereen en alles met elkaar verbonden. Energie zet dingen in beweging, verwijderd soms, maar is op zijn mooist wanneer die verbindt. Die verbinding zorgt voor mooie kansen, maar wanneer we die verbinding kwijt raken door ingrijpende gebeurtenissen, of gewoon door de waan van de dag dan sta je ineens voor troebele en ingewikkelde situaties. Het is opeens allemaal niet meer zo duidelijk. Een opening is vaak dichterbij dan je denkt. Ik ben er voor je om die sparkle weer terug te vinden. Door je bewust te worden geeft dat een opening naar een andere - authentiekere - benadering: om nieuwe wegen in te slaan of misschien wel oude te hervinden.

Als (energetisch) coach voel ik in op jouw energie. Dat gaat haast automatisch. Ik stem mij af en ervaar de blokkades maar vooral mogelijkheden. Nooit alleen, maar altijd samen met jou.

Ik ontmoet je graag.

Franka

Over Franka Gieske | Noordwijk

Van oorsprong kom ik uit het bedrijfsleven, waar ik marketing en pr heb gedaan voor met name ICT-bedrijven. Daarnaast ben lang verbonden geweest als bestuurder aan diverse basisscholen. Waar ik al die jaren (stiekem) het meest van genoot was mijn kinderen opvoeden; dat gaf mij vrijheid, plezier en een rijk gevoelsleven. 

Verbinding liep als een rode draad door mijn carrière. Overal waar ik werkte verbond ik mensen en afdelingen, als vanzelf. Luisterde ik naar hun verhalen, gaf raad en inzicht. Dat is wat ik leuk vond aan werken. Wat ik zag als 'gezellig tussendoor'  bleek mijn grote kracht.

Op een gegeven moment kwam er een ommekeer en werd ik mij bewust van mijn energetische mogelijkheden; dat ik veel voel, zie en weet, en daarmee mensen op weg kan helpen, richting kan geven. Dat was een openbaring. Dat wat ik altijd al deed - verbinden, mensen echt zien - bleek mijn kracht.  Dat waar ik zo lang naar op zoek was en zo moeilijk vond om te vinden lag al die tijd voor mijn neus. Nu weet ik dat dat de weg van het hart is, en hoe belangrijk het is dat je die volgt. Hoe enorm veel meerwaarde en voldoening dat geeft aan je leven. En dat gun ik jou ook!

Franka


Franka Gieske Coaching
Franka Gieske


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!