Creative Coaching om jouw diep verborgen interesses bij studie-keuze- werk naar de oppervlakte te ha | Lisse

Auticoach Mariëlle van der Plas 

Mariëlle van der Plas is jobcoach en eigenaar van Autisme Werk Match. Ze is te omschrijven als authentiek, krachtig en creatief. Naast haar functie, wat het beste te omschrijven is als ‘auticoach‘, is zij beeldhouwer en schilder: een uitvloeisel van een studie Textiele Werkvormen op de Hogeschool voor de Kunsten. Daar heeft zij veel geleerd en hier plukt zij ook in haar werk als jobcoach nog dagelijks de vruchten van. 

“Ik zie ieder mens als een kunstwerk in wording. Een sculptuur die, vanuit een mooie basis van ruw uitgangsmateriaal, tot een fijn gepolijst beeldhouwwerk kan worden geslepen. Met een scherpe blik zoom ik tot het kleinste detail in op mijn cliënt, om diegene met een specifieke hulpvraag te kunnen helpen.”

Een ‘kijk-’talent om autisme snel waar te nemen 

Naast een gedegen opleiding en ruime ervaring, is Mariëlle trots op de meerwaarde die zij als persoon kan leveren. Bijvoorbeeld door haar vermogen om snel afstemming te vinden met uiteenlopende individuen met verschillende vormen van autisme. Deze waarneming vindt plaats op basis van verbale en non-verbale communicatie. Daarop inzoomend komen details aan het licht, waarop zij kan nagaan in hoeverre specifieke aspecten vanuit het autistisch spectrum bij de cliënt een rol spelen. Mariëlle scant als het ware de QR-code, als startpunt bij het vaststellen en aanvliegen van de hulpvraag. 

Over Mariëlle van der Plas - Vrielink | Lisse


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!