Praktijk voor bewustzijn. Leven vanuit je ware essentie. Specialisme, verslavingszorg voor naasten. | Lisse

In mijn praktijk Hart van Jade loop ik een stukje mee op jouw zoektocht naar antwoorden op levensvraagstukken. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens alle antwoorden op levensvragen al met zich meedraagt, en dat ik alleen maar hoef te ondersteunen om deze te vinden. Door je een spiegel voor te houden en je (weer) in de stroom van je ziel te brengen. Als je energetisch en fysiek in balans bent, krijg je vanzelf inzicht in hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven. Daarbij is het niet uitgesloten dat ook verborgen gaven en talenten aan het licht komen en je algehele gevoel van welbevinden toeneemt.

Verslavingszorg voor naasten

Als iemand van wie je houdt verslaafd is, blijf je hem of haar misschien langer dan goed is verzorgen en beschermen. Maar hoe gaat het eigenlijk met jou? Een verslaving beheerst niet alleen het leven van de verslaafde, maar verstoort ook relaties met naasten en kan zelfs het hele familiesysteem beïnvloeden. Als iemand van wie je houdt verslaafd is - bijvoorbeeld aan alcohol, drugs, gokken, gamen of eten - zijn de gevolgen voor jou als gezinslid, partner of vriend(in) groot. Je wilt alles doen om het probleem op te lossen of erger te voorkomen. Maar waar ligt de grens? Als ervaringsdeskunde weet ik hoeveel stress dit kan geven. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om andere naasten te ondersteunen om grip op het proces te krijgen. Ik kan je een luisterend oor bieden en samen onderzoeken we jouw behoefte.

Over José Kortekaas- de Groot | Lisse

Als kind had ik al een sterk ontwikkelde intuïtie, en zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in 'de mens achter de mens' en op zoek naar de waarheid van ons bestaan. Dit heeft er toe geleid dat ik vele opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gevolgd heb. o.a. Psychologie van Jung, Familieopstellingen, Healing en bewustwording en Meditatiedocent. Bij het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep heb ik vele en gasten en vrijwilligers mogen begeleiden bij ( levens) vraagstukken en rouwervaringen. 

Persoonlijke ervaring

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk en opleiding, hebben mij bewust gemaakt van mijn gaven en talenten op het gebied van counselen en energetisch werk. Deze ervaringen en de levenservaring die ik heb, hebben er tot geleid dat ik mij heb 'ont-wikkeld' en meer en meer vanuit mijn hart ben gaan leven. Het verlangen om deze ervaringen door te geven en mensen efficiënt naar bewustzijn, levenspassie en balans te begeleiden is groot. 

Mijn aanpak

Als counselor begeleid ik mensen tijdens een moeilijke of emotionele periode in hun leven. Ik communiceer van hart tot hart en ben ervan overtuigd dat je alle antwoorden op levensvragen al in je draagt. Ik begeleid je naar inzichten en oplossingen waarmee jij je leven met bijbehorende uitdagingen, kunt managen. Dat doe ik vanuit mijn kernwaarden: compassie, liefde, verbinding, heelheid, licht en luchtigheid. Ook een energetische behandeling kan ondersteunend zijn. Samen onderzoeken wij jouw behoefte. 

Ik ontmoet je graag, je bent welkom!  

 


Foto 1 José Kortekaas- de Groot Foto 2 José Kortekaas- de Groot Klik om te vergroten

Hart van Jade
José Kortekaas- de Groot


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!