Praktijk voor Bewustzijn en Healing. Speciaal voor vrouwen. | Katwijk

Als geen ander weet ik hoe het is als je je hooggevoeligheid niet (h)erkend. Gevoelens van onzekerheid, je anders voelen, depressie, burn-out, snel uit balans, vermoeidheid, werken onder je niveau, enz. Kortom je ervaart je hooggevoelighed als een belemmering, als een last, maar hoe mooi zou het zijn als je gaat ontdekken/ervaren dat je beschikt over een een hele mooie kwaliteit.

Ik wil je hier graag in begeleiden door middel van een unieke combinatie van lichaamswerk en coaching. Het zorgt ervoor dat je lichaam sneller spanning en vermoeidheid loslaat en daarnaast krijg je tools en inzicht hoe om te gaan met jouw hooggevoeligheid en hoe je deze voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. (HSP traject).

Daarnaast kun je ook losse sessies boeken voor sensi-therapie en bars. Tevens organiseer ik workshops/cursussen op intuitief en spiritueel gebied.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op mijn website praktijkarma of neem contact met me op.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

 

 

Over Arma Schouten | Katwijk

Mijn naam is Arma Schouten, HSP’er, lichtwerker en heb een achtergrond als maatschappelijk werkster. Ik ben getrouwd met een lieve man en heb 2 prachtige zoons.

Ik blijf mezelf ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel  vlak, wat ik vervolgens weer inzet in mijn praktijk. Mijn doel is om jou als vrouw bewust te laten worden, je te laten stralen, je kwetsbaarheid als kracht te laten inzetten en je trots te laten zijn op je UNIEKE zelf. Dit klinkt je misschien wat zweverig in de oren, maar ik kan je vertellen dat ik redelijk nuchter ben. Ik hou van humor, die ik ook graag inzet tijdens de sessies. Het hoeft namelijk allemaal niet ingewikkeld of zwaar te zijn. Hoe heerlijk is dat!

Ik werk vanuit liefde, veiligheid en vertrouwen.

De ontdekking dat ik hooggevoelig ben kwam een aantal jaren geleden. Jeetje mina er ging een wereld voor me open en puzzelstukjes vielen op hun plek. Daarvoor wist ik niet wat er met me aan de hand was. Ik had last van depressies, stemmingswisselingen, voelde me anders en zat vaak niet lekker in me vel. Door een flinke burn-out, hoorde ik over hooggevoeligheid (HSP). Ik ben hier over gaan lezen en het was alsof ik dit zelf had kunnen schrijven. Eindelijk (h)erkenning. Ik wilde hier meer over weten en vooral hoe ik hier beter mee om kon gaan. Ik heb toen verschillende opleidingen en cursussen gedaan, die mij hierbij verder hebben geholpen. Het was niet altijd makkelijk, maar inmiddels ben ik trots op mijn hooggevoeligheid en zie ik het als een kracht en misschien nog belangrijker ik weet hoe het voor mij werkt en kan van daaruit keuzes maken die goed zijn voor mij.

Dat gun ik jou ook!!


Foto 1 Arma Schouten Klik om te vergroten

Praktijk Arma
Arma Schouten


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!