Coaching en lichaamswerk bij het omarmen van je vrouwelijkheid. | Katwijk

Je bent het gevoel met jezelf kwijtgeraakt en leeft op de automatische piloot. Je staat altijd klaar voor anderen en dat gaat ten koste van jezelf. Voor de buitenwereld lijk je het goed voor elkaar te hebben, maar waarom ervaar jij het niet zo? Je bent vaak moe, gaat steeds over je grenzen, past je aan, legt de lat hoog en je bent heel kritisch op jezelf. Kortom je bent alles behalve blij en kunt niet genieten. 

Trots zijn op je vrouwelijke vormen, oké zijn met je cyclus en genieten van intimiteit/seksualiteit is voor jou ook nog niet vanzelfsprekend. Je voelt je hier niet volledig vrij in of hebt je er zelfs voor afgesloten. Je vrouwelijke energie kan hierdoor niet vrijelijk stromen en zorgt voor belemmeringen in je dagelijkse leven.

Je voelt aan alles dat het tijd is voor verandering. Je wilt je niet langer aanpassen, maar jezelf eindelijk eens op nummer 1 gaan zetten. Vanuit een natuurlijke flow, maar je weet nog niet hoe.

Door het omarmen van je vrouwelijkheid zorg je voor een liefdevolle verbinding met jezelf. Je geniet van wie jij bent en je straalt dat ook uit. Je staat in verbinding met je creativiteit en hebt toegang tot je eigen wijsheid. Vanuit liefde en zachtheid, ervaar je hoe krachtig jij bent en wat je allemaal kunt bereiken. Je gaat weer spelen, genieten, je grenzen respecteren en bovenal je veilig en vrij voelen. Je komt thuis bij jezelf en je voelt je niet meer afgescheiden.

 

 

 

Over Arma Schouten | Katwijk

Mijn naam is Arma Schouten, HSP’er, lichtwerker en heb een achtergrond als maatschappelijk werkster. Ik ben getrouwd met een lieve man en heb 2 prachtige zoons.

Ik blijf mezelf ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel  vlak, wat ik vervolgens weer inzet in mijn praktijk. Mijn doel is om jou als vrouw bewust te laten worden, je te laten stralen, je kwetsbaarheid als kracht te laten inzetten en je trots te laten zijn op je UNIEKE zelf. Dit klinkt je misschien wat zweverig in de oren, maar ik kan je vertellen dat ik redelijk nuchter ben. Ik hou van humor, die ik ook graag inzet tijdens de sessies. Het hoeft namelijk allemaal niet ingewikkeld of zwaar te zijn. Hoe heerlijk is dat!

Ik werk vanuit liefde, veiligheid en vertrouwen.

Ik heb mijzelf jarenlang verstopt en me aangepast aan mijn omgeving, door ervaringen in mijn jeugd. Met veel zaken dacht ik dat ik het verkeerd deed of zelf verkeerd was. Dit heeft heel wat jaren geduurd, maar inmiddels weet ik dat dat niet meer nodig is en dat ik mezelf mag laten zien zoals ik ben. Door in contact te komen met mijn lijf en met name mijn bekkengebied, ervaarde ik een gevoel van thuiskomen.  De ruimte, stevigheid en de liefde…..ik voelde me gedragen!

Dat gun ik jou ook!!


Foto 5 Arma Schouten Klik om te vergroten

Praktijk Arma
Arma Schouten


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!