Coach - specialisatie Perfectionisme coaching. De last van je perfectionisme loslaten? Het kan! | Hillegom

Na ruim 30 jaar werkzaam in de Marketing in het bedrijfsleven was er ruimte voor een andere richting en sinds 2010 begeleid ik met veel plezier mensen in hun loopbaan. 

Eind 2017 kwam de opleiding tot Perfectionisme coach (OCP, Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme) op mijn pad. Ik werd hierdoor direct geraakt en bij nadere kennismaking met deze coachmethode werd ik zeer enthousiast. 
Waarom? 
Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe zwaar de druk van je eigen perfectionistische gedrag kan zijn. Het nooit goed genoeg…. 

De OCP-methode heeft een unieke benadering en biedt uitkomst. 
De methode is geschikt voor iedereen die de lat te hoog legt, daar stress van ondervindt, die onzeker is over wat een ander ervan vindt en druk voelt dat dingen moeten, dat je geen keus hebt. Dat voelt heel zwaar en het saboteert je in je ambities en in alles wat je dagelijks doet.
De nadruk bij deze methode ligt niet op praten en denken maar vooral op het gebruik maken van de rechter hersenhelft. Het richt zich op veranderingen in het onbewuste. Dit maakt deze methode zeer effectief.

Door de OCP-methode ga je het perfectionisme patroon loslaten. 
Je gaat de vrijheid voelen om jezelf te kunnen zijn en maakt keuzes vanuit willen, in plaats van moeten. Je gaat je ambities waarmaken zoals jij dat wilt.

Een prachtige methode, die ook mij veel heeft gebracht: Je goed voelen, ook al is het niet perfect. 

Lees er meer over op mijn website.
 

Over Sylvia van van Wonderen-Nijland | Hillegom

Mijn naam is Sylvia van Wonderen-Nijland, getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Na de middelbare school deed ik een Schoevers opleiding en ging werken als directie secretaresse. Met de daarna gevolgde avondopleidingen Marketing en Marktonderzoek, heb ik meer dan 30 jaar in de strategische Marketing, internationaal Marktonderzoek en Communicatie gewerkt.

Ik was altijd al geïnteresseerd in wat mensen persoonlijk bezighield en in 2010 resulteerde dat in de opleiding Loopbaancoaching bij het NCOI. In datzelfde jaar verhuisde het bedrijf waar ik werkzaam was naar Engeland en dit was een mooi moment om als coach voor mezelf te beginnen. Sinds die tijd heb ik ervaring opgebouwd met het coachen van (jong) volwassenen in hun loopbaan en privé leven. 

Naast de coaching is er tijd voor gezin, familie en vrienden en diverse vormen van vrijwilligerswerk. Honden en kynologie hebben altijd mijn interesse gehad, na twee grote honden hebben wij nu een kleine stoere: een Border Terrier. Daar beleven we veel plezier aan. We zijn veel buiten en genieten van onze tuin, onze beestjes, het strand en de bollenvelden om ons heen. 

Een bijzondere ervaring was mijn eigen coachtraject tijdens de opleiding tot OCP-coach. Onbewust werd ook bij mij een veranderproces in gang gezet. En met effect! Ik doe meer dingen waar ik blij van word, mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik leg de lat minder hoog. Een leven met veel minder stress… Dit gun ik anderen ook. 
 


toMakeSense
Sylvia van van Wonderen-Nijland


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!