Astrologisch en psychologisch coach | De Zilk

Je geboortehoroscoop is de blauwdruk voor jouw leven. Of eigenlijk misschien nog meer een schatkaart. In jouw horoscoop liggen je talenten en te ontwikkelen doelen klaar om ontdekt te worden. Onder druk van de huidige samenleving wórden we geleefd. Steeds minder is er ruimte om naar binnen te keren en de luisteren naar de intenties die daar voor jou klaarliggen om te worden ontwikkeld. Jouw horoscoop geeft duidelijk weer waar mogelijkheden onontdekt zijn en wat kan worden ingezet om te groeien. 

Ook is er de mogelijkheid om een jaarsolaar te laten berekenen. De Solaar geeft aan welke gebieden in jouw leven het komende jaar aandacht zullen krijgen. Waar zich ontwikkelingen voor doen.

Ik laat jou heel graag jouw unieke pad zien!

 

Over Linda Henry | De Zilk

Hai! Ik ben Linda Henry. Geboren Bollenstreekse. En groot strandfan. Ik heb een fascinatie voor de psychologische ontwikkeling van mensen.

Mijn werkzame leven ben ik gestart in de zorg voor mensen in de gesloten psychiatrie. Later de verstandelijk beperke cliënt en ook jongeren in de jeugdgevangenis heb ik gecoacht als groepsleider. Sinds 12 jaar ben ik als docent aan de Hogeschool van Amsterdam in de prachtige gelegenheid studenten te coachen. Als jong volwassene zijn zij vol in ontwikkeling én leren zij over de ontwikkeling van de mens.

Dit maakte dat ik in 2013 koos voor de Master coaching met als profiel psychologie. Deze behaalde ik in 2015 en vulde ik aan met Jungiaanse psychologie en astrologie. Een combinatie die werkt als een trein!

Sinds eind 2016 ben ik gestart om deze combinatie onder mijn eigen vlag "vanduinnaarzee" uit te dragen. En succesvol. Door het mee kijken in een ieders unieke pad zie ik meer en meer hoe mensen die in contact komen met hun eigen schatkaart (geboortehoroscoop) en hun onbewuste processen komen tot nieuwe inzichten en nieuw handelen. Niet zelden hoor ik: 'Dat had ik jaren eerder willen weten!'

Ik ben nieuwsgierig naar wat jij jaren eerder had willen weten!

Groet en wie weet tot ziens,

Linda


Foto 1 Linda Henry Klik om te vergroten

Linda Henry


Professionals in de categorie Astrologie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek