Onze voorwaarden

Onze voorwaarden

 

Als je het netwerk Bewust Bollenstreek net zo leuk én belangrijk vindt als wij en je bent enthousiast over onze missie dan ben je van harte welkom om je aan te melden als lid.

 

Delen is vermenigvuldigen

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je Bewust Bollenstreek ook onder de aandacht brengt bij jouw netwerk, bijvoorbeeld door het plaatsen van onze banner "Aangesloten bij Bewust Bollenstreek" op de homepage of contactpagina van je website en via je nieuwsbrief, mailcontacten en social media.

 

Aanmelden om lid te worden

Deelname aan het netwerk staat open voor alle bewuste ondernemers in de regio Bollenstreek die een bijdrage willen leveren aan een gezonder, bewuster en duurzamer Bollenstreek. Nieuwe leden melden zich aan via het online inschrijfformulier. Vervolgens zal de coördinator van het netwerk contact opnemen voor een kennismaking.


Voorwaarden

Voor deelname gelden onderstaande voorwaarden:

 • Je bent enthousiast over de visie en missie van Bewust Bollenstreek en je bedrijf past daarin.
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn, duurzaamheid en/of maatschappelijk ondernemen.
 • Je bedrijf is in principe gevestigd in de regio Bollenstreek.
 • Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of hebt een btw-nummer. Hier wordt soms een uitzondering op gemaakt.
 • Lever je producten, dan vinden we het belangrijk dat deze producten (of een deel ervan) duurzaam geproduceerd worden of bijdragen aan een duurzaam gebruik.
Toelating

De coördinator van Netwerk Bewust Bollenstreek beoordeelt iedere aanmelding van een nieuw lid op grond van bovenstaande criteria. Bij twijfel over toelating nemen we contact met je op. Uitzonderingen en afwijkingen op deze criteria zijn ter beoordeling van de coördinator.

Het staat Bewust Bollenstreek vrij om een praktijk of bedrijf niet toe te laten of te royeren als lid.

 

Aspirant-lidmaatschap

Starters die (nog) niet voldoende werkervaring hebben, of nog niet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, kunnen in aanmerking komen voor een aspirant-lidmaatschap. Voorwaarde is wel dat je de intentie hebt om binnen bepaalde tijd aan de criteria te gaan voldoen.
Een aspirant-lid mag deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten van Bewust Bollenstreek. Zo kun je groeien in je bewustzijn en meer collega's leren kennen. Een aspirant-lid krijgt geen vermelding op de website. Aspirant-lidmaatschap is gratis en duurt maximaal 1 jaar. Wil je je aanmelden als apirant-lid stuur dan een mail met je naam en contactgegevens naar de coördinator. 

 

Criteria voor agenda activiteiten

Vermeldingen van activiteiten in de agenda dienen te voldoen aan de volgende criteria:

 • Bij alle lezingen, trainingen, workshops en andere activiteiten ligt de focus in ruime zin op bewustwording, duurzaamheid, veranderingsprocessen, ontwikkeling en/of gezondheid.
 • Je kunt alleen activiteiten vermelden die door jou zelf gegeven of georganiseerd worden in de regio Bollenstreek.
 • Iedere aanmelding van een activiteit wordt beoordeeld door de coördinator van het netwerk Bewust Bollenstreek op grond van bovenstaande criteria. Het staat de coördinator vrij om een activiteit niet toe te laten op, of te verwijderen van de website.

 

Abonnementen
 • Je sluit een abonnement af voor de duur van 1 jaar (vanaf de datum dat je lidmaatschap is goedgekeurd).
 • Na elk jaar verlengen we je abonnement automatisch met een jaar tenzij je het abonnement hebt opgezegd.
 • De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Opzeggen van je abonnement kan per mail aan de coördinator of in het deelnemer gedeelte van de site.
 • Je ontvangt eens per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
 • De betaaltermijn voor de factuur is maximaal 15 dagen.
 • Als je de factuur niet op tijd betaalt, word je abonnement tijdelijk op non-actief gezet, tot je alsnog hebt betaald. Na 60 dagen zijn wij genoodzaakt om € 10 op te tellen bij de oorspronkelijke factuur, als tegemoetkoming in de administratiekosten. Na 120 dagen wordt je profiel verwijderd.
 • Uitbreiding van je abonnement is ook tussentijds altijd mogelijk. Je krijgt hiervan dan een nieuwe factuur.
 • Een reeds betaald abonnement wordt niet teruggestort.

Lees verder over de tarieven

Wil je lid worden? Schrijf je in!

Vragen? Meer informatie nodig? Neem contact op.

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!