FilmAvond 'Woman'. Doe je mee?

Dag lieve collega, 

We kunnen terugkijken op 2 geslaagde grotere evenementen vanuit Bewust Bollenstreek. Zowel de markt bij GezonderGroen als de filmavond 'Maria Magdalena' in De Muze werden goed bezocht en hadden een heel fijne sfeer. Het leverde de collega's die meededen een leuke dag op, een mogelijkheid om mensen uit de Bollenstreek te inspireren én potentiële klanten! 

Dit soort evenementen werkt goed. Het zorgt voor goede zichtbaarheid van ons netwerk en het aantal abonnees op onze nieuwsbrief stijgt ermee. En, ik vind het persoonlijk heel erg leuk om ze te organiseren. Als een mooi vervolg op Maria Magdalena, organiseren we op

dinsdag 21 juni de filmavond Woman in de Muze, Noordwijk

Met 19u markt in de foyer 20u film 22u markt en napraatcafé 23u sluiting. 

Wil je meedoen? Dat levert je óók vooraf extra publiciteit op, want je krijgt een vermelding bij het evenement op de agenda van Bewust Bollenstreek én op mijn agenda van LiefdeWerk. En we promoten het samen op social media.

Kijk hier de trailer van Woman

Spreekt de film je aan? Wil je graag de rol van de vrouw onder de aandacht brengen met jouw mooie werk? Wil je meedoen met ons team van Bewust Bollenstreek professionals?

Voor € 35 krijg je een tafel in de foyer voor de markt, doe je mee met alle publiciteit én krijg je zelf ook je bioscoopkaartje.

Mail angela@bewustbollenstreek.nl ovv Woman. Dan komen we binnenkort met het team samen én maken we er weer een topavond van!