Hatha Yoga, Stoel Yoga, Yoga voor Kinderen, Yoga voor Ouder & Kind, Workshops en nog veel meer | Noordwijk

biedt lessen aan voor alle leeftijden en fysiek condities. Naast aandacht voor de adem en de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, komen er regelmatig meditatieve / mindfulness oefening aan bod. Tijdens de zomer ook yoga op het strand. Bezoek ook eens een Workshop van .

Over Jutta Olbrich | Noordwijk

Mijn naam is Jutta Olbrich, ik ben geboren in 1963 in Duitsland, door de liefde ben ik in 1995 naar Nederland verhuist, ik leef samen met mijn man in Noordwijk. We zijn trotse oma en opa van twee prachtige kleinzoons.

Tijdens een reis van 3 maanden in het jaar 2002 door Thailand en Cambodja kwam ik “toevallig” in aanraking met Yoga. Diep onder de indruk wat er met mij gebeurde van binnenuit ben ik terug in Nederland op zoek gegaan naar geschikte Yoga lessen en begonnen met mijn eigen yogabeoefening. Mijn zoektocht ging verder, van binnen uit was er de behoefte om me meer te verdiepen in Yogafilosofie, Boeddhisme, Hindoeïsme. Meerdere malen keerde ik terug naar Thailand om daar lessen te volgen.

De volgende stap op mijn pad was het volgen van een opleiding tot yoga-docent. Sinds 2011 ben ik verbonden aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Tijdens de opleiding heb ik mij o.a. verdiept in de modules Yoga Filosofie, Anatomie & Fysiologie, Yoga & Meditatie, Ayurvedische Beginselen en Adem & Ademtherapie. Ik heb mijn studie afgerond met het specialisatiejaar Yoga voor Doelgroepen (ouderen, kinderen, jongeren, mensen met lichamelijke beperkingen en mensen met verstandelijke beperkingen).

Mijn passie is om mensen in contact te laten komen met zich zelf en yoga op een toegankelijke manier voor iedereen aan te bieden.


Foto 1 Jutta Olbrich Klik om te vergroten

YOGA-PUUR
Jutta Olbrich


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!