'Voet en Energie' Praktijk voor Voetreflexzone Therapie | Voorhout

Voetreflexologie, ook wel voetreflexzone therapie genoemd, is een therapie die ervan uitgaat dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. De voetreflexologie gaat ervan uit dat een blokkade of breuk kan ontstaan in de energiebanen ook wel bekend als meridianen, die onzichtbaar door het gehele lichaam stromen. Deze meridianen staan in verbinding met de organen en eindigen o.a. in de voeten. Door de reflexpunten en reflexzones in de voeten te behandelen gaat er een stimulerende werking uit naar de betreffende organen waardoor blokkades kunnen worden opgeheven.

D.m.v. voetreflexzone therapie behandelingen kan men in balans komen, in een betere conditie komen, zelf inzichten verkrijgen of zichzelf genezen. Het is net waar u zelf open voor staat. Het kan een eerste positieve aanzet zijn om het natuurlijk evenwicht te herstellen. De beide voeten worden in zijn geheel behandeld, want de klacht kan van een andere plaats komen dan van het orgaan waar u last van heeft. Het lichaam is één geheel!! 

Wanneer voetreflexzone therapie?

  • Altijd!! Alleen al voor de heerlijke ontspanning die men ervaart, een aandachtmoment voor jezelf.
  • Lichamelijke klachten, stress, hoofdpijn, vermoeidheid enz.
  • Balans, zelfvertrouwen en meer inzicht in je leven
  • En vele andere aandoeningen.

De behandelingen vinden plaats op de donderdag en vrijdag. Eventueel in overleg op andere dagen.

Behandeling volgens afspraak.

De behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van uw ziektekosten polis.
Voor verdere informatie zie mijn website.

Over Henriëtte Roso | Voorhout

Mijn naam is Henriëtte Roso (1964). Na mijn middelbare school ben ik de opleiding medisch analist gaan volgen en heb daarna jaren op een medisch laboratorium in een ziekenhuis gewerkt. Ik heb ondertussen 2 kinderen gekregen en ben ik van werkgever veranderd. Ik werk inmiddels, naast mijn praktijk, al een aantal jaren voor het CJG (Centrum van Jeugd en Gezin) in de Duin- en Bollenstreek.

In juni 2011 heb ik via de beroepsvereniging B.E.R. mijn diploma voor voetreflexzonetherapie behaald en sindsdien ben ik lid van de B.E.R. In november 2012 heb ik mijn beroepstoetsing behaald, wat inhoud, dat je de kosten voor de behandeling kunt declareren bij je ziektekostenverzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent. Op ber-reflexologie kun je nagaan of je verzekeraar de behandeling vergoedt. De beroepstoetsing wordt overigens iedere twee jaar herhaald.

Begin dit jaar, januari 2017, heb ik de opleiding voor Access Consciousness™ Bars Practitioner gevolgd en de behandeling aan de praktijk toegevoegd. Informatie hierover is te vinden op de pagina: Access Consciousness Bars™.

En eind 2017 de cursus voor zwangerschapreflexologie. Een hele mooie toevoeging voor mijn praktijk.

In de loop van de jaren heb ik ook een aantal (spirituele) opleidingen gevolgd:

  • 2004 Reiki level I+II
  • Van 2007 t/m 2011 Universal White Time Healing (UWTH) level I, II en III volgens Channie Centara Cha, tijdens de voetreflextherapie behandeling werk ik met de UWTH energie.
  • 2009 Universal White Time Kristal Healing, Level I.
  • 2013 Elementaire tenen lezen via Stichting FuDaRe
  • 2015 Bach Bloesem remedie Level 1

Foto 1 Henriëtte Roso Foto 2 Henriëtte Roso Klik om te vergroten

Voet en Energie; Praktijk voor Voetreflexzone therapie
Henriëtte Roso


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!