Wil jij graag gezond ouder worden, je kan nooit vroeg genoeg beginnen! | Hillegom

Voeding heeft een enorme invloed op ons welzijn. Het voedsel dat je eet kan het verschil maken tussen afvallen en aankomen, energie krijgen of juist inleveren, gezond en vitaal ouder worden of met veel medicijnen ouder worden.  Vitaal zijn, lekker in je vel zitten en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen bezighoudt. Toch weten de meeste mensen niet hoe ze dit op een simpele en gezonde manier moeten bereiken. Door het grote aanbod van voedingsmiddelen in de winkel wordt het er ook niet makkelijker op. Veel mensen verliezen daardoor de grip op hun gezondheid waardoor er klachten kunnen ontstaan. Terwijl dit eigenlijk niet hoeft.

Met een beetje meer kennis over echt gezonde voeding kun je zoveel ellende voorkomen. Als je gewicht wilt verliezen hoef je geen ingewikkeld dieet te volgen. Dieetproducten zijn vaak duur en na beëindiging van het dieet is de kans groot dat jouw moeizaam verloren kilo’s weer even snel terugkomen.

Mijn werkwijze is erop gericht om je bewust te maken van jouw eetgewoontes en je te steunen bij een duurzaam veranderingsproces toegespitst op jouw lijf en jouw situatie. Als voedingsdeskundige en longevity coach help ik je om de juiste keuzes te maken voor gezond voedsel.

Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid en een nog groter verlangen om zoveel mogelijk mensen, jong en oud hierover te informeren. Mocht je interesse hebben om door mij gecoacht te worden, neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Over Esma Mejdoubi | Hillegom

Mijn naam is Esma Mejdoubi Plessius, voedingsdeskundige, leefstijlcoach, moeder van Sarah Louise en vrouw van Richard. Sinds eind 2015 wonen wij in Hillegom. Wij hebben voorheen altijd in Amsterdam gewoond, maar de rust van Hillegom bevalt ons goed. Mijn praktijk is aan huis waar je heerlijk vrij uitzicht hebt over de weilanden en de Ringvaart.

Na jaren bij een vastgoedbank gewerkt te hebben, heb ik in 2015 het roer compleet omgegooid. Al vele jaren was ik erg geïnteresseerd in voeding en lichaam, vooral omdat ik mezelf gewoon nooit helemaal goed voelde en 3 weken in de maand wel hoofdpijn en of migraine had maar ook erg vaak last had van opgezette buik en buikpijn. Inmiddels ben ik van al deze klachten af. Ik heb stap voor stap mijn voeding aangepast, ik doe meer aan ontspanning, beweging en ik doe nu wat ik leuk vind!

De interesse in voeding en lichaam werd op een gegeven moment wel heel erg groot en toen ben ik een opleiding voedingsdeskundige gaan doen. Zodra ik aan de opleiding begon raakte ik zo bevlogen over de stof dat het onderwerp mij niet meer losliet. “Dit moeten meer mensen weten” dacht ik al vrij snel bij mezelf. Ik volgde meer workshops, las allerlei boeken en bezocht diverse lezingen over gezondheid. Ik ben nog een opleiding gaan doen voor Longevity coach en momenteel ben ik bezig met de opleiding Medische basiskennis voor meer kennis over het lichaam.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie en wellicht tot ziens.

Met gezonde groet,

Esma

 

 

 

Agenda voedingsdeskundige en leefstijl coach

juni 2019

Kook, Bak & Blijf Strak (kookworkshop, gezond, vers & lekker)

ZA 22 jun 15.30 uurEten & Drinkenworkshop
Kook, Bak & Blijf Strak (kookworkshop, gezond, vers & lekker)

Kookworkshop Gezond, Vers en Lekker koken. Afvallen doe je door meer in de keuken te staan!! Wil je eens wat meer variatie in je avondeten en wil je daarnaast dat het vers en gezond is? Kom naar deze nieuwe kookworkshop, gezond en lekker koken.
voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma MejdoubiLisse

juli 2019

Gezond met Esma informatie avond (gratis)

DO 11 jul 20.00 uurVoedingsadvies & Coachinginformatiebijeenkomst
Gezond met Esma informatie avond (gratis)

Tegenwoordig worden we doodgegooid met wat gezond is en wat niet. De ene dag is het gezond en de volgende dag wordt dat weer tegengesproken. Je kan de t.v. niet aanzetten of er is een programma over gezondheid!
voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma MejdoubiHillegom
Couscous night

ZA 20 jul 17.00 uurEten & Drinkenevenement
Couscous night

Graag wil ik je kennis laten maken met de traditionele Marokkaanse keuken, middels een Couscous night. Je kent denk ik wel de couscous van de supermarkt. Deze is best lekker als je haast hebt. De echte couscous vergt wat meer tijd,aandacht en liefde!
voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma MejdoubiLisse

augustus 2019

Workshop Zomerse Salades

ZA 17 aug 10.30 uurEten & Drinkenworkshop
Workshop Zomerse Salades

Geen zin om te koken in de zomer, of wil jij eens wat anders lunchen dan een broodje kaas? Kom naar deze workshop, ik laat je zien dat je veel variatie in je lunch kunt aanbrengen,hoe je een heerlijk voedzame en gezonde maaltijd salade kunt maken.
voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma MejdoubiHillegom

oktober 2019

Workshop Marokkaans koken

ZA 05 okt 15.30 uurEten & Drinkenworkshop
Workshop Marokkaans koken

De Marokkaanse keuken is een kleurrijke en fascinerende keuken. Waarin al je zintuigen geprikkeld worden door de geuren van gember, kaneel, koriander, ras el hanout en komijn. Dit is maar een kleine greep van de kruiden uit de Marokkaanse keuken.
voedingsdeskundige
Esma MejdoubiLisse

Foto 1 Esma Mejdoubi Foto 7 Esma Mejdoubi Klik om te vergroten

voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma Mejdoubi


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek