Complete begeleiding bij stress en burnout

Oase Coaching
Hillegom

Leer omgaan met stress. Gewoon in alle rust, zonder schuldgevoel, je grenzen bewaken. Kom weer thuis. Krijg je plezier weer terug. Het kan. Ik gebruik veel oefeningen uit de mindfulness. Zonder wollige taal, concreet gericht op jou en jouw situatie.

Heb je stressklachten of een burnout? Even niets doen, uitrusten en dan dingen weer langzaam oppakken is op den duur geen oplossing. Het is dan echt nodig je houding t.o.v. je werk of taken te veranderen. Ik begeleid mensen in dat proces. Dat kan kort zijn, maar ook langer. De oefeningen en opdrachten zijn simpel. Als mindfulnesstrainer gebruik ik daarbij o.a. technieken uit de mindfulness. Het is gericht op het veranderen van je mindset. Niet zweverig of wollig, want je krijgt veel heel tips voor de praktijk van je dagelijks leven. 

‘Uiteindelijk ben ik blij met die burnout’, dat hoor ik soms van mensen die ik heb begeleid. Ze hebben nieuwe keuzes gemaakt, hebben meer rust en kunnen weer plezier hebben privé, maar ook in hun werk en relaties. Ik geniet ervan om mensen zover te brengen.
Omgaan met alles wat in de huidige snelle en complexe wereld op je afkomt vraagt veel. Daarnaast moeten we zoveel en willen we zoveel in ons werk, in onze relaties. Toch, leven kan eenvoudig zijn. Keuzes en overtuigingen staan ons echter in de weg.  Mijn begeleiding leert je hoe dat te veranderen.  

Je kunt gecoacht worden op het gebied van stressmanagement.
Daarnaast kun je bij mij volledige trajecten volgen om te re-integreren.
En natuurlijk kun je ook een mindfulnesscursus doen.
Dat kan in een groep maar ook individueel. 

Geïnteresseerd? Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

 


 

 

 
 

Over Herman Steenvoorde

Het was een belangrijk moment in mijn leven. 1994. Ik werkte in het basisonderwijs en was op De Leonardushoeve, een klooster in de buurt van Tegelen. Daar leerde ik hoe je kunt werken zonder last te hebben van werkdruk. Je bent niet bezig met willen, moeten, bereiken of presteren. Je bent alleen maar bezig met….ja, met ‘bezig zijn’. Werk komt gewoon af en de resultaten zijn zelfs beter dan wanneer je onder druk werkt. En  ondertussen kun je genieten van ‘doen’. Het was thuiskomen voor mij en ik wist toen ‘ik wil met volwassenen gaan werken’ en 'wat ik hier leer wordt de basis van mijn werk als coach en trainer'.
Nu woon en werk ik in een mooi pand in Hillegom. Het heeft een schitterende tuin, waar ik soms ook mijn coachsessies heb. Mijn liefde voor het onderwijs is gebleven, want ik begeleid nu naast veel anderen, particulieren en instellingen, ook onderwijsgevenden met stress- en burnoutklachten.
Mindfulness is de basis van wat ik coach en train. Mindfulnesstrainingen geef ik sinds 2006. Het heeft alles in zich wat ik ook op de opleiding spirituele therapie op De Leonardushoeve leerde.
Ik deed ervaring op bij re-integratiebureaus als coach en deed vervolgopleidingen. O.a. de opleiding psychotherapie bij het NAP, master registercoach NLP bij BGL, stressconsultant bij CVB in Baarn en de opleiding voor mindfulnesstrainer bij CVM in Amsterdam. Daarnaast deed ik nog een groot aantal bijscholingsworkshops op het gebied van burnout- en stressbegeleiding. 


Oase Coaching

Satellietbaan, 35
2181 MG Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Complete begeleiding bij stress en burnout