Orthomoleculair therapeut volgens klinische Psycho Neuro Immunologie | Lisse

Wat heeft jouw lichaam nodig om goed te kunnen functioneren? Dat is voor iedereen anders. Samen met jou, breng ik je leven in kaart en samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten.

Belangrijke pijlers hierbij zijn: 

  • voeding
  • in -en ontspanning
  • gedrag
  • zingeving

Maar ook voor voedingsadvies, blijvend afvallen of het aanscherpen van een gezonde levenstijl kun je bij mij terecht!

Het leven is niet maakbaar, maar voor een groot deel wel stuurbaar. Je kunt zelf mee beinvloeden dan je denkt!

pH vitaal, vitaliteit voorop!

Over Petra Hoek | Lisse

Mijn naam is Petra Hoek. Mijn interesse in een gezonde levenstijl in de breedste zin van het woord is een ware passie geworden. Het is mooi om te ervaren, wat aanpassingen in je levensstijl voor je vitaliteit kan doen. Deze kennis en ervaring breng ik graag over, zodat meer mensen minder klachten ervaren en vitaler en energieker in het leven staan.

We worden steeds ouder, maar niet gezonder. De meeste mensen in de westerse wereld sterven niet meer van de honger, dorst, infectieziekten of geweld. Maar veel van ons lijden wel een groot deel van hun leven aan een chronische aandoening. Vaak kunnen deze klachten voor een groot deel afnemen als je je leef- en voedingswijze hier (deels) op aanpast. Heb je gezondheidsklachten en wil je het heft in eigen hand nemen, dan help ik je hier graag bij!

Naast de opleiding Medische Basiskennis en Orthomoleculaire geneeskunde heb ik de opleiding klinische Psycho Neuro Immunologie bij Natura Foundation afgerond. Met de kennis van "vroeger-OER" en de kennis van nu, dit alles wetenschappelijk onderbouwd, is de orthomoleculaire therapie volgens kPNI een mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Hierdoor is vergoeding, afhankelijk van je pakket en verzekeraar, uit de ziektekostenverzekering mogelijk.

Je kunt bij mij terecht in Lisse, Heereweg 345 (De Loft) of in Noordwijkerhout, Walserij 72 (The Right Move)

 


Foto 4 Petra Hoek Foto 4 Petra Hoek Klik om te vergroten

pH vitaal
Petra Hoek

Bewust Bollenstreek
Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek