Orthomoleculair Health & Lifestylecoach | Voorhout

In de Orthomoleculaire Geneeskunde zoeken we naar de oorzaak van je klacht, naar het werkingsmechanisme wat verstoord is. Met behulp van voeding, waar nodig suppletie, beweging en de balans tussen spanning en ontspanning proberen we het verstoorde proces te herstellen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.

Over Yvonne Kuijpers | Voorhout

Mijn naam is Yvonne Kuijpers, ik ben orthomoleculair Health & Lifestylecoach.

In mijn zoektocht naar een gezonde leefstijl voor mijn gezin, is gezondheid een echte passie geworden. Het aanpassen van onze leefstijl heeft veel energie gegeven en bovendien een stuk minder chronische klachten. Ondanks het feit dat ik mezelf niet als een keukenprinses beschouwde, heb ik plezier gekregen in het samenstellen van gezonde maar vooral ook lekkere gerechten, zonder pakjes en zakjes.

Het is jammer om te zien dat zoveel mensen rondlopen met klachten en chronische aandoeningen als gevolg van een ongezonde leefstijl. Vaak denkt men dat er geen oplossing is voor hun aandoening, terwijl deze vaak eenvoudiger is dan je zou denken. Ik zie het als een uitdaging om mensen op weg te helpen naar een gezondere leefstijl vol energie, op natuurlijke wijze en zonder het GENIETEN uit het oog te verliezen. Maar genieten gaat zoveel beter als je je lichaam voedt in plaats van vult, lekker slaapt en uitgerust en vol energie opstaat.

Enkele jaren geleden ben ik gestart met de HBO Medische Basis opleiding (CPION geaccrediteerd), gevolgd door de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut kPNI bij Natura Foundation. Momenteel volg ik de opleiding tot kPNI-therapeut (klinische Psycho Neuro Immunologie) en heb me gespecialiseerd in de behandeling van (pre) Diabetes type 2, vrouwen in de overgang  en afvallen (SLIM-methode).

Naast de praktijk in Voorhout kan je ook terecht in de vestiging in Oegstgeest: Piet Heinlaan 42.


Foto 1 Yvonne Kuijpers Foto 1 Yvonne Kuijpers Klik om te vergroten

Your Natural Life
Yvonne Kuijpers


Professionals in de categorie Orthomoleculaire therapie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek