Massage*by*Ans / Massage bij Kanker, ontspanningsmassage, voet- en handmassage & Bamboe Massage | Lisse

Gewoon “even” je weer als mens voelen!

Sinds ik in aanraking ben gekomen met het masseren, ben ik mij steeds meer gaan realiseren hoe belangrijk eigenlijk een massage is voor ons lijf. Zeker in deze tijd wordt er veel van je verwacht en staan we regelmatig onder druk. Vaak vergeten we mentaal, maar ook emotioneel gewoon stil te staan en te luisteren naar de signalen in ons lichaam. Met als gevolg stress!

Gun jezelf regelmatig een massage en je zult merken dat je hier niet alleen meer ontspannen van wordt maar dat je ook meer lichamelijke energie krijgt en beter in het leven gaat staan.  Een regelmatig massage geeft je meer vitaliteit, een betere gezondheid en weerstand.

Met andere woorden, je voelt je echt beter!

Ik geef ontspanningsmassage maar ook (deel)massages zoals voet, handmassage, Bamboe en hotstone massage.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor Massage bij Kanker. Massage bij kanker is een respectvolle en liefdevolle massage.

  • De aanraking is met aandacht, zeer zacht en is te vergelijken met het insmeren van het lichaam met bodylotion en is qua inspanning niet meer belastend dan de dagelijkse activiteiten.
  • De massage geef ik vanuit een grote zorg voor jou als mens.
  • Bij de massage houd ik altijd rekening met jouw wensen, maar ook zal ik als masseur de massage af stemmen op jouw lichamelijke en geestelijke conditie.
  • De massage kan tijdens elke fase van je ziekteproces gegeven worden.

Alle massages zijn uitsluitend op afspraak.

Voel je welkom in mijn praktijk!

Over Ans Langerak - Groenenberg | Lisse

Hoi mijn naam is Ans Langerak – Groenenberg, gediplomeerd Ontspanningsmasseur en heb een eigen massagepraktijk dat gevestigd is het prachtige Lisse. Een mooie locatie waar ik mijn passie voor masseren kan uitvoeren.

Mijn kennis van het masseren heb ik ontwikkeld door diverse opleidingen / cursussen zoals ontspanningsmassage, voetmassage, handmassage, hotstone massage en Bamboe massage te volgen.

Maar ook heb ik na het volgen van de opleiding Massage bij kanker voor professionele masseurs, mij gespecialiseerd in Massage bij Kanker en zal ik dit jaar mij aansluiten als lid van het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker.

Naast mijn eigen massagepraktijk masseer ik als vrijwilliger een paar uur per maand mensen met kanker, naasten en nabestaanden bij de Stichting Adamas inloophuis te Nieuw Vennep en bied ik handmassage aan de gasten op verschillende verpleegafdelingen in het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp.

Wat betekent masseren voor mij en waarom ook iemand met de ziekte kanker?

Voor mij is een massage geven een ander een mooi geschenk aanbieden. Ieder mens is nu eenmaal uniek en daarom wil ik graag voor mensen, gezond of met de ziekte kanker iets kunnen betekenen. Alles mag er zijn, bied ik met liefde een luisterend oor, een liefdevolle aanraking en aandacht. Tijdens de massage wil ik mensen laten ervaren dat ze weer in contact kunnen komen met hun lichaam. Zeker voor mensen met de ziekte kanker, gewoon “even” je weer als mens te mogen voelen♥


Foto 5 Ans Langerak - Groenenberg Foto 6 Ans Langerak - Groenenberg Klik om te vergroten

Massagepraktijk Massage*by*Ans
Ans Langerak - Groenenberg


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!