Tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches

Sigrid Sneijders
Hillegom

Ik help mensen met pijntjes die met een paar behandelingen opgelost kunnen worden, maar ik specialiseer me vooral in het oplossen van chronische klachten. Ermee leren leven is in de meeste gevallen namelijk niet nodig, ongeacht wat de diagnose is.

Ik werk met mensen die al jaren niet lekker in hun vel zitten door chronische pijn of emotionele disbalans en die heel graag de regie terug willen over hun eigen leven.

Wat mij anders maakt dan andere behandelaars is dat ik alleen werk met pro-actieve cliënten en ik richt me alleen op het definitief oplossen van klachten.

Hierdoor krijgen mijn cliënten precies de begeleiding die zij nodig hebben om te leren wat zij zelf kunnen doen om hun klachten blijvend op te lossen.
Het resultaat is dat zij weer kunnen genieten van het leven en niet langer hoeven te leren leven met hun klachten.

Veel chronische klachten zijn behandelbaar. Het is alleen belangrijk om verder te kijken dan alleen de symptomen. Laat je niet weerhouden door de diagnose die gesteld is. Je zult vast verbaasd zijn om te horen dat meer dan 90% van de chronische klachten opgelost kan worden zonder medicijnen of operaties. Doe geen aannames dat jij een ‘lastig’ geval bent. 

Ik zie jou als geheel, als mens. Niet als een pakketje spieren, botten en pezen. Lichaam en geest zijn niet los van elkaar te zien. Behandeling als zodanig levert dan meestal ook slechts verlichting op, maar geen oplossing. Net als jij, wil ik voor een definitievere oplossing gaan. Ik wil jou gezond, pijnvrij en gelukkig zien!

Over Sigrid Sneijders

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters. In 2008 ben ik begonnen met mijn praktijk voor massagetherapie en ben ik niet meer gestopt met leren en in mezelf en mijn praktijk te investeren. Tijdens mijn ervaringen als massagetherapeut, klassiek homeopaat en Mind/Body Reset coach is mijn passie voor de connectie tussen lichaam en geest gegroeid.

Mijn doel is om mensen inzicht te geven in hoe ze niet hoeven te lijden aan chronische pijn en emotionele ballast en dat ze zelf meer regie over hun leven kunnen hebben dan dat ze nu denken.

Hobby's? Ik wil ooit weer gaan quilten, maar ik kan nog niet stoppen met het lezen en bekijken van alles dat te maken heeft met mijn vak en hoe ik mensen nog beter kan helpen, dat trekt ontzettend aan me. 


Sigrid Sneijders

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches