Van Chronische klacht naar blijvend Pijnvrij | Hillegom

Ik werk met mensen die al jaren niet lekker in hun vel zitten door chronische pijn of emotionele disbalans en die heel graag de regie terug willen over hun eigen leven.

Wat mij anders maakt dan andere behandelaars is dat ik alleen werk met pro-actieve cliënten en ik richt me alleen op het definitief oplossen van klachten.

Hierdoor krijgen mijn cliënten precies de begeleiding die zij nodig hebben om te leren wat zij zelf kunnen doen om hun klachten blijvend op te lossen.
Het resultaat is dat zij weer kunnen genieten van het leven en niet langer hoeven te leren leven met hun klachten.

Veel chronische klachten zijn behandelbaar. Het is alleen belangrijk om verder te kijken dan alleen de symptomen. Laat je niet weerhouden door de diagnose die gesteld is. Je zult vast verbaasd zijn om te horen dat meer dan 90% van de chronische klachten opgelost kan worden zonder medicijnen of operaties. Doe geen aannames dat jij een ‘lastig’ geval bent. 

Ik zie jou als geheel, als mens. Niet als een pakketje spieren, botten en pezen. Lichaam en geest zijn niet los van elkaar te zien. Behandeling als zodanig levert dan meestal ook slechts verlichting op, maar geen oplossing. Net als jij, wil ik voor een definitievere oplossing gaan. Ik wil jou gezond, pijnvrij en gelukkig zien!

Over Sigrid Sneijders | Hillegom

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters. In 2008 ben ik begonnen met mijn praktijk voor massagetherapie en ben ik niet meer gestopt met leren en in mezelf en mijn praktijk te investeren. Tijdens mijn ervaringen als massagetherapeut, klassiek homeopaat en Mind/Body Reset coach is mijn passie voor de connectie tussen lichaam en geest gegroeid.

Mijn doel is om mensen inzicht te geven in hoe ze niet hoeven te lijden aan chronische pijn en emotionele ballast en dat ze zelf meer regie over hun leven kunnen hebben dan dat ze nu denken.

Hobby's? Ik wil ooit weer gaan quilten, maar ik kan nog niet stoppen met het lezen en bekijken van alles dat te maken heeft met mijn vak en hoe ik mensen nog beter kan helpen, dat trekt ontzettend aan me. 


Foto 3 Sigrid Sneijders Klik om te vergroten

Praktijk Sneijders
Sigrid Sneijders


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!