Manuele Therapie Simone Warmenhoven | Katwijk

In deze praktijk wordt manuele therapie en fysiotherapie op holistische wijze ingevuld, kijkend naar de gehele mens. U kunt voor alle klachten aan het bewegingsapparaat bij ons terecht.
Sinds 1 juli is er ook echografie en shockwave therapie in de praktijk. Lees er mer over op

Naast manuele therapie is er aandacht voor de effecten van primaire reflexen en oogsamenwerking op het welbevinden en het bewegen en wordt er jaarlijks een mindfulness cursus gegeven.

Voor psychosomatische klachten, of somatisch onverklaarbare klachten (SOLK) kunt u ook door ons behandeld en / of begeleid worden. We werken nauw samen met haptotherapeuten, een psychotherapeut en een yogadocent in het overkoepelende Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn waar de praktijk in is gevestigd.

Over Simone Warmenhoven | Katwijk

Als kind was ik altijd gefascineerd door bewegen, ik danste op hoog niveau en zag mezelf als danseres het leven door gaan. Helaas geeft het leven niet altijd wat je wilt, maar wel wat je nodig hebt. Via een kleine omweg kwam ik bij fysiotherapie terecht, dat raakte me meteen. Het contact met mensen, de wonderen van het lichaam en het bewegen ontdekkend heb ik vol passie mijn werk als fysiotherapeut gedaan vanaf 1999. Het kriebelde altijd om een eigen praktijk te starten, en dat heb ik in 2013 gedaan, vooral omdat ik merkte dat mijn werkwijze niet paste bij de reguliere werkwijzen van grote fysiotherapie praktijken waar ik vanaf 1999 werkte. Ik kon mijn hoogsensitiviteit kwijt in mijn werk, maar de holistische manier van werken die ik ambieerde niet. Heerlijk vind ik het om samen met clienten te puzzelen en iemand terug te brengen bij zichzelf en hen in hun kracht te helpen staan.

Inmiddels heb ik een multidisciplinair centrum opgericht in Katwijk aan den Rijn waar ik met heel veel plezier mijn bezigheden heb, want werken kan ik het niet meer noemen.

Manuele Therapie Simone Warmenhoven
Simone Warmenhoven

Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek