100% biologische groente- en fruitpakketten | Katwijk

BIOLOGISCHE GROENTE- EN FRUITPAKKETTEN

Kievit levert al ruim 20 jaar 100% biologische groente- en fruitpakketten. Ervaar het gemak van een betaalbare wekelijkse groente- of fruittas voor de deur, met heerlijke biologische seizoens- en streekproducten. Laat je inspireren door de bijgeleverde recepten of kies zelf welk gerecht je er van gaat maken. Ook verrassen wij je zo af en toe met een “vergeten groente”. Is er iets wat je niet lust, of liever niet eet, dan zet je deze producten op de zwarte lijst (maximaal 3 groentes). En ook bij de fruitpakketten zijn er mogelijkheden deze naar jouw wensen samen te stellen.

BIOLOGISCHE WEBSHOP

Naast een groente- of fruitabonnement heeft Kievit een biologische webshop met een ruim assortiment aan losse producten die je erbij kan bestellen. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor je wekelijkse bio boodschappen. Woon je in de buurt, dan kan je natuurlijk je pakket ook gewoon bij ons ophalen. Wij zijn de kortste schakel tussen het land en de klant. Hierdoor ben je altijd zeker van een kakelvers pakket en worden er geen onnodige kilometers gemaakt om je verse groenten en vers fruit op je bord te krijgen.

BIOLOGISCH DYNAMISCH

Gaat biologisch nog niet ver genoeg? Ook dan ben je bij Kievit aan het juiste adres. Wij zoeken niet de grens op van biologisch en gangbaar, we gaan juist een stapje verder. Naast onze biologische producten hebben we ook een prachtig biologisch-dynamisch assortiment. Deze producten hebben het nog strengere Demeter keurmerk. Dit keurmerk houdt nog meer rekening met de manier van teelt, dierenwelzijn en milieu. We proberen deze producten zo veel mogelijk in onze groente- en fruitpakketten te verwerken. Op onze webshop zijn deze herkenbaar weergegeven met het Demeter logo.

Over Kievit | Katwijk

Biologische groente en fruit, vers van het land op jouw bord! Wij stellen wekelijks mooie en gevarieerde biologische groentepakketten en fruitpakketten samen en leveren deze met jouw extra bestelde bio-boodschappen aan huis. Daarnaast ondersteunen en informeren wij jou met kooktips, recepten en achtergrondinformatie.

Vers en biologisch is voor ons wekelijkse topsport! We hebben korte lijnen met tuinders en producenten om alles zo vers mogelijk bij jou te krijgen. En zomaar vers en biologisch is nog niet goed genoeg; want zowel met de tuinder als met onze klanten hebben we langlopende relaties voor ogen. Een langlopende horizon is voor ons een essentieel onderdeel van de biologische keten.

Vandaar dat we ook intensief contact hebben met onze telers. Dat leidt soms tot bijzondere samenwerkingsverbanden. Zo zijn wij regelmatig direct bij de oogst betrokken.

Veel verser aan huis kan het niet!


Foto 2 Kievit Foto 1 Kievit Klik om te vergroten

Kievit


Professionals in de categorie Eten & Drinken

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!