Gezondheidscoach

Maak jezelf beter bv
Lisse

Laat mij je helpen je gezondheid in eigen hand te nemen. Via persoonlijke coaching of via mijn programma's "Lekker in je Vel" en/of "Chronisch Gezond" Of je nu gelooft dat je het kan of gelooft dat je het niet kan je hebt

Gezondheid  en geluk zijn een weerspiegeling van je overtuigingen, verwachtingen, aannames en oordelen. Dat is goed nieuws want die kun je veranderen. Je bent geen speelbal van het lot maar je kunt je lot. Je hoeft ook niet je symptomen te bestrijden, of je er bij neer te leggen dat je er maar mee moet leren leven en dat er niets aan te doen is.

Al is de kans 1%... Iemand is die 1% en jij kunt er val alles aan doen om de kans dat jij die 1% bent heel erg groot te maken. Je kunt je zelf niet coachnen en van het bos aan mogelijkheden, meningen en goedbedoelde adviezen kun je heel onzer worden. 

Laat mij je Tom-Tom naar geluk en gezondheid zijn die je alle onzekerheden uit handen neemt zodat jij kunt bouwen aan een chronisch gezond leven.

Gun jezelf die begeleiding die je twijfels wegneemt en het gevoel geeft alles onder controle te hebben en die de antwoorden heeft op alle onzekerheden. 

De oorzaak van pijn en ziekte zijn je overlevingsmechanismes, stress is de aanleiding en je symptomen het reslutaat. Hoe zou het zijn om ze allemaal aan te pakken? Niet of/of maar en/en. Je oude niet helpende software verwijderen en een helpend stuurprogramma installeren.

Neem je leven in eigen hand, stop met lijden en begin met leiden.

Kom eens vrijblijvend kennis maken. Je hebt niets te verliezen en alles te winnen. 

 

 

Over Maak jezelf beter bv

Mijn jeugd was dramatisch.  Ik heb het een groot deel van mijn jeugd zonder liefde en veiligheid moeten stellen. Ik heb voornamelijk overleefd, moest creatief zijn om onder van alles uit te komen. Ik ontwikkelde een 6e zintuig voor hoe anderen zich voelden. Als geen ander kon ik overleven, me aanpassen als een kameleon, daardoor ontwikkelde ik een talent om mezelf in te leven en mogelijkheden en kansen voor anderen te zien zodat ik uit de wind bleef en ik de “vrijheid” had om groot te dromen en me te richten op een toekomst waarin ik zelf de baas zou zijn. Noodgedwongen werd ik eindeloos creatief in het vinden van uitwegen en ontsnappingen. Ik kon geweldig navigeren om mezelf veilig te houden en vond altijd overal mogelijkheden en oplossingen. Alles wat ik deed was uitermate doelgericht en effectief. 

Daarom doe ik wat ik doe! JOU helpen om je leven op de juiste bestemming te krijgen zodat je optimaal je leven kunt leven. Je mooie en bijzondere dingen kunt doen, en voluit kunt genieten van het leven. En je dromen kunt en zult waarmaken.

Mijn ervaringen hebben mij een geweldige set aan vaardigheden opgeleverd die ik in kan zetten om ook voor jou het onmogelijke mogelijk te maken. Als je het kunt dromen kun je het waarmaken. Je relaiteit is een weerspiegeling van je aannames, verwachtingen, oordelen en overtuigingen en die kun je veranderen! Je bent geen slachtoffer van het lot, je maakt het lot.


Maak jezelf beter bv

Patrick van Velzen

Reigeerstraat 6
2162GB Lisse

Gezondheidscoach