Bioresonantie | Rijnsburg

Met Bioresonantietherapie (electro-acupunctuur) wordt allereerst het functioneren van de lichaamssystemen gemeten. Een verstoring kan al zichtbaar worden voordat de functie van het orgaan zelf is verstoord. Zo kan een niet goed functionerend orgaan dikwijls al worden opgespoord voordat de afwijking met laboratoriumtesten kan worden aangetoond. Als er een verstoring naar voren komt, wordt de oorzaak hiervan achterhaald door te kijken welke trillingsfrequenties van mogelijke veroorzakers resoneren met de lichaamseigenfrequenties.

Wat kan er worden gemeten? 

Te meten zijn onder andere ziekteverwekkers (virussen, bacteriën, schimmels, wormen en parasieten), allergieën, toxines, tekort aan voedingsstoffen, hormonen, littekenstoorvelden, wervelkolomproblemen, stress en onverwerkte emoties, elektromagnetische straling en geopatische stress, chakra’s, miasma’s (overgeërfde storende signalen vanuit het DNA en de celinhoud) enzovoorts.

Vervolgens kan met de apparatuur worden behandeld. Het lichaam kan worden ondersteund in het zelfgenezend vermogen door helende frequenties van homeopatische middelen, kruiden, vitamines en mineralen, kleuren, bloesems enzovoorts in het programma te laten meelopen. Allergenen en ziekteverwekkers kunnen worden geneutraliseerd zodat de energiestroom in het lichaam wordt hersteld en de klachten kunnen afnemen.

De behandeling is vriendelijk en pijnloos en daarom geschikt voor alle leeftijden, ook voor heel jonge kinderen. Vaak ervaart men al na de eerste behandeling een verbetering van de klachten.

Bioresonantie kan goed worden gecombineerd met andere therapieën, zowel regulier als complementair. Het is bovendien heel geschikt voor het uitzoeken van allergieën en overgevoeligheden, de juiste suppletie en littekenstoorvelden. Er kan tevens worden gemeten welke reguliere medicatie (bijv. de pil, antibiotica of tandheelkundige materialen) het beste bij u past.

Over Yolande van Bilderbeek | Rijnsburg

Mijn naam is Yolande van Bilderbeek. In mijn praktijk bundel ik mijn voorliefde voor het werken met mensen, de natuur en de (semi)medische wereld met mijn natuurgeneeskundige visie op ziekte en gezondheid.

Ziekte zie ik als een signaal van ons lichaam dat er een verstoring is opgetreden op een of meer van de niveaus waarop een mens functioneert, namelijk fysiek, psychisch en sociaal. Door onbalans op te heffen, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en kan er heling plaatsvinden.

Ontwikkeling
Ik werkte lange tijd in de administratieve en organisatorische sector. Mijn levenspad heeft een andere wending gekregen toen er binnen mijn gezin gezondheidsproblemen ontstonden, waarvoor de reguliere geneeskunde niet afdoende oplossingen kon bieden. Op mijn zoektocht naar gezondheid ben ik terecht gekomen bij alternatieve geneeskunde of, naar mijn mening een betere term, complementaire geneeskunde als aanvulling op het reguliere veld. Deze ontmoeting veranderde mijn kijk op ziekte en gezondheid! Hier begreep ik dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid.Genezing, ontwikkeling en verandering zijn mogelijk als mensen daadwerkelijk verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen proces en naar zichzelf willen en durven te kijken.

Met mijn opgedane levenswijsheid en kennis wil ik vanuit persoonlijke aandacht, een wederzijds respect en vertrouwen mijn cliënten graag begeleiden met een behandelingstraject ‘op maat’ om vanuit hun natuurlijke kracht de eigen weg (weer) te kunnen bewandelen.

 


Foto 2 Yolande van Bilderbeek Foto 4 Yolande van Bilderbeek Klik om te vergroten

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek


Professionals in de categorie Bioresonantie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!