Tweedehands (merk) kinderkleding, speel- én ontmoetingsplek! | Hillegom

Tweedehands Kinderkleding

In- en verkoop van (merk) kinderkleding. Scoor echte merken voor kleine prijzen of verkoop je eigen kinderkleding in onze winkel. Toost heeft veel items van hippe, mooie merken. Maar ook Zara, H&M of Mango etc. hangt in de winkel. Het gaat om de uitstraling en de kwaliteit van het item.

 

Toost selecteert de items die worden ingebracht, en kijkt of er geen gaatjes, vlekken etc. in zitten. Zo houden we het aanbod netjes en daar worden we allemaal blij van.

 

Waarom mooie, leuke kleding niet een 2e leven geven bij iemand anders? Zo helpen we niet alleen elkaar maar ook het milieu. Doordat je 2e hands (merk)kleding aanbiedt kan dit voor leuke prijzen. Zo is Toost voor iedereen toegankelijk, en blijft het aanbod steeds verrassen.

 

Spelen

Winkelen is niet altijd even leuk voor kinderen maar bij Toost is dit anders.

Omdat Toost een winkel is voor kinderen hebben wij een super toffe speelplek gemaakt waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken en leren.

Zo hebben we een speelhuisje en een marktkraampje, hier kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten, iets wat Toost heel belangrijk vindt.

Door al dat spelen kun je dorst krijgen, ook daar is aan gedacht. Voor de kinderen is er een lekker sapje of een glaasje limonade, kijk voor meer informatie bij het kopje ontmoeten.

 

Ontmoeten

In de winkel hebben wij een heerlijke plek gecreëerd waar je kunt genieten van een kopje koffie, thee met of zonder iets lekkers.
Toost vindt het belangrijk om gelegenheid te geven tot ontmoeting omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om mensen om je heen te hebben. Toost zorgt voor een huiselijke sfeer waarin je, jezelf kan zijn en er ruimte is voor een praatje.

Neem je tijd en geniet van al het kleins in het leven.

Voel je thuis bij Toost.

Over Lotty Klassen | Hillegom

Toost is ontstaan vanuit het idee dat duurzaam, hip, ontmoeting en creativiteit hand in hand kunnen gaan.
Ik ben Lotty, getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik heb een passie voor creatief en duurzaam consumeren en wil laten zien dat je ook met een kleiner budget er leuk en hip uit kunt zien. Dit komt ook terug in het interieur van Toost. Bijna alles is 2e hands of zelf gemaakt. Waar mijn hart sneller van gaat kloppen? De kleine dingen in het leven; de herfst, een lekker kopje thee, een mooi shirtje voor een leuke prijs, een goed gesprek, een helpende hand, liefde en lachen. Toost op al het kleins in het leven. Ik ontmoet je graag in mijn winkel!


Foto 1 Lotty Klassen Klik om te vergroten

Toost, op al het kleins in het leven
Lotty Klassen


Professionals in de categorie Kleding

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!