Tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen | Lisse

Lemon Hill is geboren uit een liefde voor leuke, trendy en originele kleding, de wens om de kledingindustrie duurzamer te maken en de droom om een gezellige en creatieve plek te creëren waar mensen graag komen ontspannen. 

Niets is leuker dan jouw ideale outfit vinden en er minder voor te betalen dan voor nieuwe kleding. Daarnaast heb je een unieker item en maak je de wereld ook nog duurzamer. Er wordt dagelijks over de hele wereld ontzettend veel goede kleding en schoenen weggegooid, zonde want daar zitten super leuke dingen tussen. Bij Lemon Hill krijgt het opnieuw de kans om iemand gelukkig te maken. 

Het pand aan de Heereweg is een plaatje op zich. Voor het interieur zijn we zelf aan de slag gegaan met een ontwerp. Het doel was om een frisse en aantrekkelijke winkel te maken, waar het door unieke details en flexibiliteit keer op keer verrassend blijft. Alle bouwmaterialen voor het interieur zijn recycled of zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Nieuwsgierig geworden? De ideale plek om de winkel te komen bewonderen is de koffietafel, waar de heerlijke koffie of cappuccino voor je klaar staat. 

Over Jolijn Kramer-Koopmans | Lisse

Vanaf jongs af aan ging ik met mijn moeder al heerlijk schatten zoeken in tweedehands winkels. Destijds deed ik het nog niet eens zozeer om duurzamer te zijn, maar vooral omzet ik veel leukere items in de tweedehandskledingwinkels kon vinden dan in de nieuwe winkels. 

Naarmate ik ouder werd, werd ik mij steeds bewuster van het feit dat de kledingindustrie de op 1 na meest vervuilende industrie ter wereld is. Ik ben van mening dat je duurzaam leven geen "moetje" moet maken, maar iets wat aantrekkelijker en leuker is. Dus dit tezamen met mijn liefde voor "schatzoeken" en  het creëren van een ontspannen plek voor iedereen heeft er voor gezorgd dat ik in 2016 Lemon Hill ben begonnen. Hier kan iedereen opnieuw leuke kleding kopen.


Foto 1 Jolijn Kramer-Koopmans Foto 3 Jolijn Kramer-Koopmans Foto 5 Jolijn Kramer-Koopmans Foto 6 Jolijn Kramer-Koopmans Foto 7 Jolijn Kramer-Koopmans Klik om te vergroten

Lemon Hill
Jolijn Kramer-Koopmans


Professionals in de categorie Kleding

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!