Groenteburgers uit de Bollenstreek | Voorhout

De naam To Maat komt bij Ted van der Maat vandaan. De groentewinkel in Voorhout Ted & To. Vanuit hier is To Maat begonnen met het bereiden en verkopen van groenteburgers. Deze zijn te koop in (groente-) speciaalzaken en via Horesca Horecavo aan de horeca en catering. In de winkel van Ted van der Maat verkoopt To een wat uitgebreider assortiment groente- en fruitproducten. In een nostalgische ambiance, producten die passen bij deze tijd.

To Maat wil er voor zorgen dat streekgenoten met gemak en met trots voldoende groenten & fruit eten en daarmee zowel fysiek als economisch fit en vitaal zijn. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 250g groenten per dag en 2 porties fruit.

Om de missie te verwezenlijken wil To Maat een producent en leverancier zijn die:

  • Plantaardige producten bereidt met een lage foodprint door gebruik te maken van lokale en seizoensgebonden producten.
  • Vernieuwend is, streekgenoten inspireert en enthousiasmeert met ‘vergeten producten’, cultureel erfgoed en beetje nostalgie.
  • Smaak en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan door gebruik te maken van onbewerkte producten met zo min mogelijk toevoegingen.
  • Producten aanbiedt met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, duurzaam verpakkingsmateriaal of herbruikbare verpakkingen.
  • Samenwerking zoekt met andere duurzame initiatieven van commerciële- en niet- commerciële instellingen in de streek.
  • Fysiek en via een blog kennis deelt over gezonde voeding, duurzaamheid, trends en recepten.

Over Marjolijn Balk | Voorhout

In Amsterdam studeerde ik voeding en diettetiek met de afstudeer variant voeding en marketing. Als eindopdracht schreef ik een scriptie over vleesvervangers bij de Keurslagerij. Mijn loopbaan begon op de afdeling kwaliteit bij de slagerijen van van der Mey in Sassenheim, vandaaruit kwam ik in de partycatering terecht bij Martinair Partyservice en Maison van den Boer. Na een vervolg studie bedrijfskunde, werk ik inmiddels als manager kwaliteit en productontwikkeling bij een horeca bakkerij in Amsterdam. De plaats waar alle foodtrends ontstaan! Daarnaast ben ik sins maart 2018 gestart met de productie en verkoop van groenteburgers. De bereiding vindt plaats in de keuken van de groentewinkel van Ted van der Maat in Voorhout.


Foto 5 Marjolijn Balk Klik om te vergroten

To Maat
Marjolijn Balk


Professionals in de categorie Eten & Drinken

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek