Speciaal Online Workshop Visionboard

Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Sassenheim

Wil jij inzicht krijgen via de beeldtaal in jouw talenten, dromen en angsten? Meld je dan nu nog aan voor de online workshop Visionboard. Tot het einde van de maand krijg je deze korting. Voor meer info lees dan snel mijn blog of neem contact op!
€ 125,00
40 %
€ 75,00
Nog ...   dag   uur   min   sec

Je kunt een visionboard maken op een onderdeel zoals je werk of je lifestyle of gewoon op je hele Zijn. Jij bent namelijk meer dan alleen je werk, je bent een mens vol met potentieel. Ik bied je via deze workshop de mogelijkheid om meer zicht te krijgen op jouw potentieel, wat kun je nog ontwikkelen, waar liggen je talenten, je dromen en je mogelijke angsten. 

Hoe ziet de online workshop eruit?

1. Je ontvangt van mij een audio-opname met daarop een oefening om dichterbij je onbewuste te komen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alle antwoorden in ons zitten en deze oefening helpt je om daar wat dichterbij te komen.

2. Vervolgens krijg je een aantal vragen die je helpen meer bewustzijn te krijgen.

3. Daarna ga je het liefst in stilte aan de slag met het maken van jouw persoonlijke visionboard.

4. Klaar? Neem dan contact met mij op en wij plannen een persoonlijke coaching om jouw visionboard te bespreken en te ontdekken wat het je allemaal te vertellen heeft.

Je zult versteld staan! Je gaat o.a. je talenten, angsten, dromen en verlangens ontdekken. 

Wacht niet te lang de workshop is tot einde van de maand beschikbaar. Je kunt je aanmelden en voor het einde van de maand plannen wij een coach gesprek in. Tot dan!


Je bericht wordt verzonden...

Bewust Deal bestellen

Ja, ik wil deze Bewust Deal.

Speciaal Online Workshop Visionboard


Lisette Goldman Coaching en Brainspotting

Sassenheim

Speciaal Online Workshop Visionboard