Groenten en bloemen van de zelfpluktuin!

Elsgeesterhof
Voorhout

Zelf milieuvriendelijk geteelde groenten en bloemen oogsten? Word oogstaandeelhouder van Elsgeesterhof! Meld je voor 1 januari aan voor een groenten- of bloemenaandeel en krijg een een Bloemenuitje t.w.v. €15 cadeau.
€ 315,00
4 %
€ 300,00
Nog ...   dag   uur   min   sec

Maak van je krop sla een uitje en kom zelf oogsten!

Elsgeesterhof verhuist in januari naar de 's-Gravendamseweg in Voorhout. Vanaf juni 2021 zijn er op Elsgeesterhof naast groente ook bloemen te oogsten. We telen voor onze oogstaandeelhouders. Door een aandeel te kopen kun je meedelen in de oogst. Voor seizoen 2021 zijn er 100 aandelen beschikbaar. 

Groenteaandeel: 

  • start medio april
  • 30 weken, 4 verschillende groente
  • €300

Bloemenaandeel:

  • start medio juni
  • 10 boeketten
  • €100

Meld je voor 1 januari aan voor een groente of een bloemenaandeel en krijg een Bloemenuitje cadeau. Als je een bloemen én een groenteaandeel koopt krijg je €25 korting. Een Bloemenuitje is een zelfgeplukt boeket in een zelfgekozen vaas inclusief een kop koffie of thee met iets lekkers.

Op Elsgeesterhof telen we op milieuvriendelijk wijze bloemen en groente van het seizoen, dat doen we met elkaar. Het Bloemenuitje is verkrijgbaar vanaf juni, check de website voor de openingstijden en meer informatie.

Tot ziens op de tuin!

Jacqueline en Ingrid


Je bericht wordt verzonden...

Bewust Deal bestellen

Ja, ik wil deze Bewust Deal.

Groenten en bloemen van de zelfpluktuin!


Elsgeesterhof

Voorhout

Groenten en bloemen van de zelfpluktuin!