Coördinator/Inspirator

Coördinator en inspirator

 

Mijn naam is Angela Roelen en ik woon sinds  2020 in Noordwijk-Binnen, waar ik me heel erg thuis voel. Nu nog samen met mijn lieve jongste dochter Annabel, die ook bijna uit gaat vliegen, net als mijn oudste dochter Femke. 

Jarenlang heb ik geleefd vanuit patronen, vanuit verwachtingen van hoe het hoort. Daar liep ik uiteindelijk in vast. Noem het een burn out, een persoonlijke crisis, waarin ik mijzelf helemaal was kwijtgeraakt. Ik ontmoette een zielsliefde, die diepe indruk maakte. De wereld stond op zijn kop. Het moest anders! Dat "anders" is bij me gebleven, tot op de dag van vandaag.

Ik ging niet alleen op het pad van de liefde, maar daarmee ook op het pad van bewustwording. Een pad waarop je in plaats van te leven naar wat anderen van je verwachten, weer leert om je eigen hart te volgen. Om zo steeds meer gaan leven vanuit verbinding met wie je werkelijk bent.  Verbinding is het toverwoord!

In mijn eigen praktijk LiefdeWerk werk ik op zielsniveau, begeleid ik mensen om weer te ZIJN en ten diepste te ervaren dat dat goed is. Dat doe ik met coaching, maar vooral ook met Opstellingen. Dan stroomt de Liefde. Die Liefde wil ik ook graag meer laten stromen in de hele Bollenstreek.

En zo startten we begin 2017 met een anders dan anders netwerk, dat in teken staat van authenticiteit en verbinding: Bewust Bollenstreek. Een netwerk waarbij bewuste ondernemers vanuit het hart durven verbinden met elkaar en we samen groeien in bewustzijn, zodat dat voelbaar wordt in de Bollenstreek. Samen werken aan een bewustere samenleving, waarin het prettig leven is. Bewuster van wie we werkelijk zijn, bewuster van ons lichaam, bewuster van hoe we omgaan met elkaar en met het milieu. Bewuster van de energetische voetstappen die we achterlaten. Liefdewerk pur sang!

Een paar jaar geleden maakte ik een lijstje van alle dingen die ik wilde ondernemen. Daarop stonden ook de woorden ""Bewust Bollenstreek". Ik wist toen niet eens van het bestaan van Bewust Netwerk! In de zomer van 2016 werd ik geattendeerd op Bewust Netwerk en op de vacature voor het coördinatorschap van Bewust Bollenstreek. Toeval? Welnee! Het past me als een jas, voelt als een kado, en ik krijg er heel veel energie van!

 

Doe je mee?

Wil jij weten wat de professionals voor jou als klant kunnen betekenen?

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Bollenstreek. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Bollenstreek! Voor de leden van Bewust Bollenstreek organiseer ik regelmatig netwerkbijeenkomsten. Dit blijkt een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Vanuit deze verbinding groeien we samen in bewustzijn.

 

Lees meer over Bewust Bollenstreek of lees meer over hoe je lid kunt worden.

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!