Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03mrt 2021
Kennismaken met Brainspotting, ervaar het zelf! Datum kiezen wij in overleg!

Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Sassenheim

Ervaringssessie met resultaat Je ondergaat een sessie met de methode brainspotting. Je kunt zelf een datum aangeven om deze sessie te boeken. Geef bij je boeking wel aan dat je via bewust bollenstreek je aan meld voor het speciale tarief!

Brainspotting is een behandelmethode die heel goed werkt als je beperkt wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zich uiten in blokkades als angst, fobie, slapeloosheid of stress. Door middel van de oogpositie kan ik de blokkade lokaliseren. Het punt waar jij naar kijkt is de Brainspot (oogpositie). Dit punt staat in contact met gebieden in de hersenen en in het lichaam (bijvoorbeeld een benauwd gevoel als je aan een nare gebeurtenis denkt). Door het vasthouden van de Brainspot raken de relevante gebieden gestimuleerd, waardoor de informatie in die gebieden – in de vorm van onverwerkte “informatie-capsules” – wordt aangesproken en verwerkt.

Zelfregulering van brein, lichaam en geest

Dit proces is onderdeel van het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Met deze methode worden bewuste en onbewuste blokkades verwerkt die jouw dagelijks functioneren op een negatieve wijze beïnvloeden. Het is een laagdrempelige methode voor verwerking van angstaandoeningen, stress-gerelateerde klachten, lichamelijke klachten, hechtingsproblematiek, verslavingen, ADHD, autistische aandoeningen en alle andere blokkades die het functioneren en presteren negatief beïnvloeden.

Informatie

03 mrt 2021
09.30 - 11.30
75,00
Maximaal 50 deelnemers.

Waar?

Sassenheim
Kagerdreef
2172HJ Sassenheim

Kennismaken met Brainspotting, ervaar het zelf! Datum kiezen wij in overleg!